Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Hrana Taste of the Wild PREY za pse – puran

Na zalogi

Monoproteinska briketirana hrana za pse z omejenimi sestavinami – z okusom purana. Briketi za pse imajo 4 ključne sestavine ali manj.

Na prodaj v specializirani trgovini za male živali ZOO Slonček – Brežice, Krško, Medvode.

Blagovna znamka taste of the Wild

Opis

Hrana Taste of the Wild Prey je ubrala poenostavljen pristop k hrani za hišne živali, ki temelji na naravni prehrani. Za to briketirano hrano je značilno, da je brez žit in krompirja, je brez umetnih barvil, arom in konzervansov.

Sestava:

puran, leča, paradižnikove tropine, sončnično olje, naravna aroma, dikalcijev fosfat, lososovo olje (vir DHA), sol, holin-klorid, posušen produkt fermentacije Lactobacillus acidophilus, posušen produkt fermentacije Bifidobacterium animalis, posušen produkt fermentacije Lactobacillus reuteri, dodatek vitamina E, železov proteinat, cinkov proteinat, bakrov proteinat, železov sulfat, cinkov sulfat, bakrov sulfat, kalijev jodid, tiamin mononitrat (vitamin B1), mangan proteinat, mangan oksid, askorbinska kislina (vitamin C), dodatek vitamina A, biotin (vitamin B7), niacin (vitamin B3), kalcijev pantotenat (vitamin B5), manganov sulfat, natrijev selenit, piridoksin hidroklorid (vitamin B6), dodatek vitamina B12, riboflavin (vitamin B2), dodatek vitamina D3, folna kislina.

Vsebuje vir živih, naravno prisotnih mikroorganizmov.

Nekateri psi lahko zahtevajo več ali manj hrane od navedenih količin, odvisno od stopnje aktivnosti in drugih dejavnikov. Za breje ali doječe odrasle pse priporočamo hranjenje po lastni izbiri. Ne pozabite, da bo vašemu ljubljencu ves čas na voljo sveža voda.

Okus Taste of the Wild PREY formula za pse je oblikovana tako, da ustreza prehranskim nivojem, ki jih je določil AAFCO (Združenje ameriških uradnikov za nadzor krme).

Hrana za pse Taste of the Wild PREY – puran je na voljo v dveh pakiranjih: 3,63 kg in 11,34 kg.

Hrana za pse in mačke Taste of the Wild PREY ni na prodaj v spletni trgovini za male živali, je na voljo v prodajalnah specializirane trgovine za male živali ZOO Slonček:
– Medvode (Cesta komandanta Staneta 22),
– Brežice (InterMarket, Tovarniška 10),
– Krško (Cesta krških žrtev 137).

Taste of the Wild je svetovno priznana blagovna znamka kvalitetne pasje hrane. Še več okusov hrane za pse si lahko ogledate v naši spletni trgovini pod blagovno znamko Taste of the Wild. Vsi izdelki so na voljo tudi v trgovinah za male živali ZOO Slonček. Vabljeni!

Dodatne informacije

Teža

3,63 kg, 11,34 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hrana Taste of the Wild PREY za pse – puran”