Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU

Lososovo olje za psa – olje divjega Aljaškega lososa 1000 ml

Na zalogi

Grizzly lososovo olje je naravno olje divjega aljaškega lososa. Vsebuje veliko omega-3 maščobnih kislin in je odlično za zdravo kožo in dlako. Poleg tega skrbi za podporo imunskemu sistemu, za zdravo srce in splošno vitalnost.

29,99

Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Lososovo olje za psa Grizzly je naravno olje divjega aljaškega lososa. Vsebuje veliko omega-3 maščobnih kislin in je odlično za zdravo kožo in dlako. Poleg tega skrbi za podporo imunskemu sistemu, za zdravo srce in splošno vitalnost.

V letu 2022 je Grizzly Salmon Oil lososovo olje na tržišču predstavil izboljšano recepturo – Grizzly Salmon Plus. Novo Grizzly Plus olje poleg olja divjega aljaškega lososa vsebuje še olje divjega aljaškega polaka.

Nova receptura ima prednosti:

  • Vsebuje olje prostoživečega aljaškega lososa in olje divjega aljaškega polaka
  • Olje ima višjo vsebnost EPA
  • Lososovo olje ima ohranjeno vsebnost DHA
  • Izdelek je bogat z Omega-3, Omega-6 in Omega-9
  • Prenovljena embalaža vsebuje več informacij
  • Pakiranja ostajajo enaka: 250 ml, 500 ml, 1 liter, 2 litra

Lososovo olje

Sestavine: lososovo olje, ekstrakt rožmarina.

Analitske sestavine/kg: surove beljakovine 0 g, surove vlaknine 0 g, surova olja in maščobe 999 g, surovi pepel 0 g, vitamin A 10-30 mg, vitamin D 0,5-3 mg, vitamin E 100-125 mg.
Esencialne maščobne kisline na 1 brizg (2 ml): omega-3 maščobne kisline 535 mg (29 %), DHA (dokozaheksaenojska kislina) 200 mg (11 %), EPA (eikosapentanojska kislina) 185 mg (10 %), omega -6 maščobne kisline 55 mg (3 %)

Navodila za hranjenje (teža živali – število brizgov):

  • do 6 kg 1,5 – 1 brizg
  • 6-12 kg 1 – 2 brizga
  • 12-25 kg 3 – 4 brizge
  • nad 25 kg 5 – 6 brizgov

Lososovo olje za psa (različna pakiranja) je na voljo tudi v naših fizičnih trgovinah po Sloveniji ZOO Slonček. Vabljeni na obisk ali po nasvet glede pasje prehrane! Z veseljem vam bomo svetovali, kakšni dodatki bi bili potrebni v prehrani vašega psa. Lahko pa si jih ogledate v kategoriji Prehranska dopolnila za pse.

Če vas zanimajo vsebine o psih, vas vabimo na naš živalski blog. Na blogu o živalih objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje pasjih skrbnikov. Obveščamo tudi o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta psov, mačk in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju naših vsebin!

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lososovo olje za psa – olje divjega Aljaškega lososa 1000 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…