Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mleko za pasje mladiče Lactol Puppy

Na zalogi

Mleko za pasje mladiče Lactol Puppy je podobno naravnemu mleku psičk in ima dodane bistvene sestavine za zdrav razvoj mladičkov: DHA za razvoj možganov, vitamine in minerale.

12,59

Beaphar

Opis

Mleko za mačje mladiče Lactol Puppy Beaphar je mlečni nadomestek za pasje mladiče.

 • Popoln nadomestek mleka za novorojene mladiče psov in osirotele pasje mladiče.
 • Mleko v prahu za mladiče je podobno naravnemu mleku samic in ima dodane bistvene sestavine za zdrav razvoj mladičkov:
  • DHA za razvoj možganov,
  • vitamine in
  • minerale.
 • Beaphar Lactol Puppy Milk zagotavlja najboljši začetek v življenju in je primeren za odstavljanje kužkov od maminega mleka, brejost, laktacijo ter bolne in okrevajoče pse.
 • Nadomestno mleko za pasje mladičke lahko reši življenje mladim kužkom.

Beaphar Lactol Puppy vsebuje aminokisline, je obogaten z vitamini in minerali. Mleko za mladičke psov je izdelano iz lahko prebavljivih izdelkov iz sirotke in je zelo podobno naravnemu mleku psic. Zaradi posebnega postopka obdelave beljakovinske molekule ohranijo večjo prehransko vrednost. Mleko ima dodano DHA (dokozaheksaenojsko kislino), ki dokazano pomaga pri kognitivnem razvoju in ostrini vida.

Beaphar Lactol Puppy Milk se lahko uporablja tudi za odstavljanje pasjih mladičev, pri brejih ali doječih psicah ter pri bolnih psih ali pri kužkih v času okrevanja ali ko je potrebna vzreja mladičev.

Navodila za pripravo mleka za mladiče

S priloženo merico dodamo Beaphar Lactol Puppy mleko v toplo prevzeto vodo (pred uporabo se mora prevreta voda nekoliko ohladiti) in premešamo, da se mleko v prahu popolnoma raztopi v vodi. Pustimo, da se ohladi do mlačnega – pri 38 °C je primerna temperatura za postrežbo v steklenički za mladičke, ki mora biti vedno čista in sterilna.

Navodila za pripravo mleka za odrasle pse: Beaphar Lactol Puppy za starejše pse lahko zmešamo tudi s hladno vodo.

 • Pripravljeno mleko v prahu Beaphar Lactol Puppy lahko hranimo v hladilniku do 24 ur, vendar ga je treba pred hranjenjem mladičev ponovno segreti na 38 °C.
 • Če hranimo neodstavljene mladiče z mlekom v prahu, je pomembno, da pasje mladiče stehtamo vsak dan. Meritve primerjamo s pomočjo tabele rasti, kot jo priporoča vaš veterinar.
 • Priporočeno redčenje: S priloženo merico dodamo 31 g (7 ravnih meric) v 100 ml tople vode.
 • 1 liter pripravljenega Beaphar Lactol Puppy mleka iz prahu vsebuje približno 1250 kcal.

Priporočeno hranjenje pasjih mladičev z mlekom v prahu

Navedene količine na dan morajo biti razdeljene na več dnevnih obrokov:

 • Teža 250 g (0,25 kg) in starost 2–14 dni – doziranje 100 ml na dan razdelimo na 6–8 (vključno čez noč) obrokov.
 • Teža 500 g (0,5 kg) in starost 15–21 dni – doziranje 160 ml na dan razdelimo na 6 (vključno čez noč) obrokov.
 • Teža 1000 g (1 kg) in starost 22–28 dni – doziranje 250 ml na dan razdelimo na 6 (vključno z eno noč) obrokov.
 • Teža 2000 g (2 kg) in starost 29*–35* dni – doziranje 400 ml na dan razdelimo na 4–6 obrokov.
 • Teža 5000 g (5 kg) in starost 36*–42* dni – doziranje 900 ml na dan razdelimo na 2–6 obrokov.

* Po 28. dnevu počasi preidemo na trdnejšo prehrano za pse – posebno hrano za pasje mladiče.

 • Beaphar Lactol se lahko uporablja kot pomoč pri odstavitvi. Pripravljeno mleko Beaphar Lactol Puppy Milk zmešamo z majhno količino hrane za pasje mladiče, tako da vsak dan postopoma zmanjšujemo količino mleka in povečujemo količino suhe hrane.
 • Pasjim mladičem, mlajšim od 8 tednov, se lahko Beaphar Lactol Kitten daje kot dodatna hrana poleg materinega mleka. Priporočena količina = do 40 ml na kg.
 • Odstavljeni pasji mladiči, starejši od 8 tednov, odrasle psičke med brejostjo ali laktacijo, bolne ali okrevajoče živali: priporočena količina za hranjenje = 11 ml na kg.

Mleko za pse mladičke v prahu vsebuje 250 g.

Mleko v prahu Lactol Beaphar

Pred uporabo vedno preberemo navodila izdelka. Hranimo izven dosega otrok. Izdelek je primeren samo za živalsko uporabo. Izdelek je treba hraniti v originalni embalaži, na suhem in hladnem mestu, zaščiteno pred svetlobo. Po vsaki uporabi jer treba pokrov tesno zapreti. Mleko v prahu porabimo v treh mesecih po odprtju, po tem času neuporabljen izdelek in embalažo zavržemo med gospodinjske odpadke. Embalažo je mogoče reciklirati.

Vse izdelke lahko kupite tudi v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček. Dobrodošli v naših trgovinah po Sloveniji. V kolikor boste potrebovali nasvet glede pasje prehrane, se lahko obrnete na nas ali na naše prodajno osebje.

Bea-lactol-p1089

Dodatne informacije

Teža 0,25 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mleko za pasje mladiče Lactol Puppy”