Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Royal Canin Junior Giant hrana za mladičke zelo velikih pasem

Na zalogi

Hrana za pse Royal Canin Junior Giant je popolna hrana za mladiče zelo velikih pasem. Primerna je za pse starosti od 8 do 18 oz. 24 mesecev.

58,80

Blagovna znamka Royal Canin

Opis

Royal Canin Junior Giant je popolna hrana za mladiče zelo velikih pasem. Za mladiče zelo velikih pasem, ki v odrasli dobi dosežejo telesno težo več kot 45 kg.

Pasja hrana Royal Canin – za zares velike pse

  • Pasja hrana je primerna za pse starosti od 8 do 18 oz. 24 mesecev. To je tretje obdobje rasti mladiča, ko je gradnja kosti in sklepov skoraj končana. V tem obdobju potrebuje mladič veliko energije in beljakovin za razvoj mišične mase.
  • Primerna briketirana pasja hrana za mladiče zelo velikih pasem.
  • Pasja hrana skrbi za zdravo prebavo psa.
  • Briketirana hrana podpira pravilen razvoj mišičja pri psu.
  • Pasji briketi zaradi sestave nudijo naravno zaščito in jo krepijo.

Pakiranje 15 kg.

Hrana za pse Royal Canin Junior Giant je ena od hran iz pestrega nabora pasjih hran blagovne znamke Royal Canin.

Hrana za pse Royal Canin – izbrane hrane za vse velikosti psov

O blagovni znamki: Royal Canin hrana za pse in hrana za mačke izvira iz francoskega podjetja, ki proizvaja in oskrbuje mednarodno tržišče malih živali. Podjetje izvaja številne raziskave in na osnovi teh sestavlja različne formule hrane za pse in mačke. Pasja hrana glede na potrebe pasem psov in hrana za mačke glede na potrebe mačk. Na voljo so hrane prilagojene različnim prehranskim potrebam psov in mačk.

Royal Canin na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. Vabljeni tudi vaši kužki.

V kolikor vas zanimajo vsebine o psih, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje pasjih skrbnikov. obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta psov, mačk in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

Dodatne informacije

Teža 15 kg
Teža

15 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Royal Canin Junior Giant hrana za mladičke zelo velikih pasem”

Morda vam bo prav tako všeč…