Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho pasjo hrano blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici.

Shopping cart
0,00€

Igrače za pse iz lateksa – igrača presenečenja

Na zalogi

Igrača za pse iz lateksa je pasja igrača presenečenja. Na voljo je veliko različnih oblik igračk za pse iz lateksa s piskajočim zvokom. Pri nakupu je izbira pasje igrače naključna!

3,99

9 na zalogi

Šifra: 83481 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Igrače za pse iz lateksa so pasje igrače presenečenja. Pasja igrača za pse vseh pasem – na voljo je veliko različnih oblik igračk za pse iz lateksa s pisko.

Pri nakupu je izbira piskajoče pasje igrače naključna!

Igrače za pse iz lateksa so na voljo v naših trgovinah. Druge pasje igrače naši v spletni trgovini za male živali smo objavili v kategoriji izdelkov Psi in so skupaj zbrane pod zavihkom Igrače za pse.

Pasje igrače so zelo pomembna oprema za vse razigrane kužke in njihove lastnike. Zato je v naši ponudbi veliko različnih pasjih igrač za pse različnih velikosti. Psi imajo še posebej radi igrače s poslasticami. Gumijaste igrače, ki med igro poskrbijo za čiščenje pasjih zob, pa so za vse lastnike psov na seznamu priljubljenih pasjih igračk. Številne pasje igrače iz naše ponudbe so iz materialov, ki so primerni tudi za pasjo igro v vodi.

Še veliko izdelkov za vaše kužke pa lahko vidite v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. Vabljeni tudi vaši kužki.

V kolikor vas zanimajo vsebine o psih, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje pasjih skrbnikov. obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta psov, mačk in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

83481

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Igrače za pse iz lateksa – igrača presenečenja”