Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!
NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU

Šnofka za na pot – snuffle igrača za pse in mačke

Na zalogi

Šnofka je snuffle igrača za pse ali mačke – preproga iz trakov filca, ki uri pasji voh. Igralna preproga za ljubljenčke, v katero skrijemo priboljške, je primerna tudi za na pot, saj je lahka in priročna. Z nakupom tega izdelka podprete slovensko podjetje!

Trenutno na zalogi zeleno-črna barvna kombinacija. Ker gre za butično ponudbo, ima dobavitelj na zalogi različne barvne kombinacije po naročilu: oranžno-zelena, rdeče-modra, zeleno-modra. Želeno barvo lahko dopišete v opombo naročila in skušali vam bomo ugoditi. V kolikor ne bo na zalogi, vam bomo poslali razpoložljive barve.

21,30

Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Šnofka za na pot – snuffle igrača za pse ali mačke je igrača za priboljške, ki uri pasji voh. Igralna preproga za hišne ljubljenčke je izdelana iz trakov filca, med katere se lahko skrijejo pasji priboljški ali priboljški za mačke. Pes ali mačka jih išče in se samostojno zabava.

Uporaba snuffle igrače: Med trakove filca skrijemo priboljške. Težavnost iskanja lahko ljubljenčku prilagajamo tako, da trakove med seboj zvežemo (naredimo vozel) – vsak vozliček bo zaustavil smrček in otežil dostop do priboljška. Vozličke lahko delamo na poljubnih mestih in poljubno veliko, psu lahko ponudimo igračo tudi brez vozlov.

Snuffle igralna preproga za psa

 • Tako imenovana ‘dog snuffle mat’ je pasja igrača – igralna preproga iz filca za pse in mačke.
 • Pasji tepih za iskanje poslastic je primeren za velike ali male pse in mačke.
 • Preproga za snuffle ima lahko pomembno vlogo pri odvajanju od prehitrega prehranjevanja, lahko pomaga umiriti hlastanje za pasjimi briketi.
 • Interaktivna igrača za pse je primerna za urjenje pasje koncentracije.
 • Pasja preproga za šnofanje je izdelana iz trakov iz filca – modro-zelena / zeleno-črna / oranžno-zelena / rdeče-modra kombinacija barv.
 • Velikost Šnofke: približno 28 cm x 24 cm.
 • Domače urjenje psa za zaznavo vonjav s pomočjo igrače za pse, v katero se skrijejo priljubljeni priboljški.
 • Odlična igrača, ki bo vašega psa ali mačko zamotila tudi na poti.
 • Voh je pomemben čut za psa, ki ga utrudi – 10 minut vohanja je za psa, ki je gibalno oviran zaradi okrevanja ali starosti, enako pomembnih kot 1 ura hoje.

Kaj je preproga za snuffle?

UlliTrix Šnofka – snuffle mat preproga za pse skozi igro uri voh. Pasja preproga je namenjena iskanju priboljškov z vohanjem. Ta pasja igrača krepi in razvija pasji voh. Skozi igro pa deluje tudi povezovalno z lastnikom. Omogočite psu zabavo s pomočjo igre iskanja pasjih nagradic.

4 odlični razlogi za igro s pasjo preprogo snuffle mat

 1. Urjenje pasjega voha: Z igro snuffle se zadovolji potreba psa po iskanju preko njegovega najbolj razvitega čutila – vonja. S pomočjo preprog se poveča zavedanje vonjanja s pomočjo pasjega smrčka in tudi vonjav, ki jih pes vonja v svoji okolici.
 2. Miselna igrača za psa: Ta igrača psu pomaga razmišljati in razvijati svoj voh ter ohranja nagonsko potrebo po iskanju hrane, ki je psom prirojena še iz časov, ko niso bili udomačeni.
 3. Primerna pasja igrača za slabo vreme: Igrača za psa je idealna za dneve, ko s psom ne morete na daljši sprehod v naravo, a ga morate kljub temu nekako zamotiti v domačem okolju. Pes bo svojo odvečno energijo osredotočil na iskanje in zato ne bo imel potrebe po destruktivnem vedenju. Iskanje priboljškov je za psa zabavno, saj ga na koncu čaka nagrada.
 4. Igrača za vse pse – ne glede na starost in telesno pripravljenost: Takšna animacija je primerna za pse v vseh starostnih obdobjih. Preproga za psa je primerna igrača za starejše pse, ki nimajo veliko energije za gibanje, so pa še vedno pripravljeni na igranje.

Trgovina za pse in pasje igrače

Snuffle preproga za pse je le ena od odličnih pasjih igrač iz naše ponudbe. Druge pasje igrače naši v spletni trgovini za male živali smo objavili v kategoriji izdelkov Psi in so skupaj zbrane pod zavihkom Igrače za pse.

Pasje igrače so zelo pomembna oprema za vse razigrane kužke in njihove lastnike. Zato je v naši ponudbi veliko različnih pasjih igrač za pse različnih velikosti. Psi imajo še posebej radi igrače s poslasticami. Gumijaste igrače, ki med igro poskrbijo za čiščenje pasjih zob, pa so za vse lastnike psov na seznamu priljubljenih pasjih igračk. Številne pasje igrače iz naše ponudbe so iz materialov, ki so primerni tudi za pasjo igro v vodi. Še veliko izdelkov za vaše kužke pa lahko vidite v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. Vabljeni tudi vaši kužki.

V kolikor vas zanimajo vsebine o psih, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje pasjih skrbnikov. obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta psov, mačk in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

Slike izdelkov so simbolične, ker gre za butično ponudbo.

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Šnofka za na pot – snuffle igrača za pse in mačke”

Morda vam bo prav tako všeč…