Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Ampule za mačke proti bolham, klopom in insektom

Na zalogi

Ampule proti bolham, klopom in insektom Beaphar Dimethicare Line-on za mačke ne vsebujejo kemičnih insekticidov. Dimetikon imobilizira klope, bolhe in insekte; učinkuje pri bolhah v vseh njihovih življenjskih ciklih! Vsebina 1 pipete deluje približno 8-10 dni. V paketu so 3 pipete.

7,15

Beaphar

Opis

Ampule za mačke proti bolham, klopom in insektom Beaphar so ampule za vse mačke.

  • Aktivna sestavina dimetikon imobilizira klope, bolhe in insekte (komarji, pršice, uši, peščene muhe itd.).
  • Dimetikon učinkuje pri bolhah v vseh njihovih življenjskih ciklih!
  • Beaphar Dimethicare ampule ne vsebujejo kemičnih insekticidov.
  • Vsebina 1 pipete deluje približno 8-10 dni, v paketu so 3 pipete (zaščita za 3 doze).

Ampule za mačke proti bolham, klopom in insektom Beaphar

Beaphar Dimethicare Line-On so ampule za mačke. Aktivna sestavina v ampulah je dimetikon, ki imobilizira klope, bolhe in insekte – ustvari lepljivo plast, ki prepreči premikanje zajedavcev. Ampule Dimethicare ne vsebujejo kemičnih insekticidov, ampak vsebujejo silikone (dimetikon), ki tvorijo lepljivo plast okoli nadležnih zajedavcev.

Ampule za mačko – navodila za uporabo

Oznaka izdelka ‘Line-on’ pomeni da je vsebino ene pipete treba enakomerno razporediti v ravni liniji po mačjem hrbtu in to direktno na mačjo kožo v predelu od vratu do repa. Vsebina ene pipete deluje približno 8-10 dni, postopek ponovimo po 2 tednih ali po vsakem kopanju mačke. Za najboljši učinek žival lahko pred nanosom ampule okopamo.

OPOZORILO: Ampule so primerne za živali, ki so starejše od 12 tednov! Izdelek je namenjen le za zunanjo uporabo. Ne uporabljajte ampul na poškodovani koži živali. Hranite izven dosega otrok. Preprečite stik z očmi. V primeru, da izdelek pride v stik z očmi, nemudoma sperite z vodo in po potrebi poiščite pomoč. Ne uporabljajte med brejostjo ali dojenjem mačk.

Sestavine: Dimetikon (CAS št. 68937-54-2) 38 g/l, aloe vera (CAS št. 94349-62-9) 5 g/l, parfum 10 g/l.

Vsebina škatlice: 3 pipete po 1 ml

Datum uporabe, številka serije in neto masa so označeni na embalaži.

Še več podobnih izdelkov proti klopom in bolham na voljo v kategoriji Insekticidi in pod oznako Bolhe in klopi (odstranjevanje in preventiva). Vabljeni tudi v naše fizične trgovine po Sloveniji ZOO Slonček. Naše osebje vam bo z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za male živali.

Ampule Beaphar Dimethicare Line-on so nadomestile ampule Vermicon Line-on.

Dodatne informacije

Teža 0,2000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ampule za mačke proti bolham, klopom in insektom”

Morda vam bo prav tako všeč…