Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU

Tickless Horse ultrazvočni odganjalec klopov za konje

Na zalogi

Naprave proti klopom Tickless® učinkovito ščitijo konje, hišne ljubljenčke ali ljudi pred klopi brez uporabe kemikalij. Njihovo delovanje je neslišno. Odlična preventivna rešitev za ljudi, pse in mačke ter konje. Tickless Horse je na voljo v rjavi barvi, deluje na 2 metra 6-12 mesecev.

31,79

Šifra: Tickless-HORSE Kategoriji: , Oznaka:
Tickless

Opis

Tickless Horse ultrazvočni odganjalec klopov za konje je naprava, ki z oddajanjem ultrazvočnih valov vpliva na klope – jih odganja.

Tickless ultrazvočni odganjalec klopov

Živali in ljudje teh ultrazvočnih valov ne zaznamo, zato niso moteči! Ultrazvočna naprava proti parazitom deluje preventivno 6-12 mesecev, območje njenega delovanja je približno 2 metra.

Elektronski odganjalec klopov za konje – kako deluje?

Učinkovitost in delovanje elektronske naprave proti klopom je podprto s klinično študijo, narejeno v Laboratoriju za medicinsko mikrobiologijo in infekcijske bolezni na univerzi Camerino v Italiji. Za Tickless® Horse napravo je bila dokazana minimalno 94-odstotna učinkovitost pri zatiranju infestacij s klopi brez uporabe nevarnih kemikalij! To je okolju prijazna naprava, ki je brez dišav in brez kemikalij.

 • Naprava z oddajanjem ultrazvočnih valov, ki jih ljudje in živali ne zaznamo, vpliva na klope in jih na ta način odganja.
 • Obesek proti klopom je popolnoma varen za uporabo pri živalih – žrebičkih, starejših in bolnih ter brejih kobilah.
 • Primarno je naprava primerna za preventivo.

Učinkovitost ultrazvočnih valov

Naprave ne prekrivajte, saj je lahko prekinjeno oddajanje ultrazvočnih valov oziroma prekinjeno delovanje visokih frekvenc, ki zmotijo klope. Učinkovitost je odvisna tudi od števila klopov na območju, kjer se konj zadržuje. Na območjih, kjer je naseljenost klopov zelo gosta, 100% zaščita ni zagotovljena! Naprava je primarno namenjena za preventivo.

Varnost ultrazvočnega odganjalca za klope

Elektronski odganjalec klopov za konje je popolnoma varna naprava za odganjanje klopov in je primerna za uporabo pri teh mogočnih živalih.

 • Območje delovanja Tickless® Horse naprave je približno 2 metra.
 • Ob normalnih vremenskih pogojih naprava deluje približno 6-12 mesecev po aktivaciji.
 • Primarno je naprava namenjena kot preventiva proti klopom.

Ultrazvočni obesek proti klopom – ultrazvočni odganjalec klopov Tickless je v celoti narejen v Evropi na Madžarskem in velja za 100 % naraven, okolju prijazen izdelek. Naprava nudi zaščito 6-12 mesecev, območje njenega delovanja je približno 2 metra in se lahko uporablja kot preventivna zaščita v vseh letnih časih. Naprava se lahko pohvali s klinično dokazanim delovanjem brez stranskih učinkov!

Obesek proti klopom za konje – navodila za uporabo

 • Napravo pritrdite na konjevo uzdo, oglavko ali sedlo.
 • Odstranite listek za aktivacijo naprave – 4 zeleni utripi nakazujejo, da je naprava aktivirana.
 • Delovanje lahko kadarkoli preverite s pritiskom na gumb, saj se nato prižge lučka.
 • Za učinkovito delovanje mora biti naprava ves čas pričvrščena na konja.
 • Naprave ne prekrivajte (z odejo ipd.), saj prekinjeno oddajanje ultrazvočnih valov ne bo imelo pravega učinka.
 • Ob normalnih vremenskih pogojih naprava deluje približno 6-12 mesecev po aktivaciji.

OPOZORILO: Izdelek ni vodoodporen, ampak je visoko odporen na vlago (IP31). Če naprava pride v stik z vodo, jo takoj posušite in jo nato lahko ponovno uporabite.

Zaščita: Na območjih, kjer je naseljenost klopov zelo močna, ni zagotovljena 100% zaščita.

Shranjevanje: Napravo za odganjanje klopov shranjujte izven dosega otrok.

Izdelki proti klopom za živali

Vsi izdelki proti bolham in klopom na voljo v kategoriji Insekticidi. Vabljeni v naše fizične trgovine po Sloveniji ZOO Slonček. Naše osebje vam bo z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za male živali.

Na voljo tudi elektronski obesek proti klopom za pse in mačke, ki deluje kot odganjalec klopov in bolh.

V prispevku na živalskem blogu Kako se znebiti bolh pri psu in mački? podajamo natančna navodila, kako se znebiti nadležnih zajedavk iz vašega doma. Ker le majhen odstotek bolh gostuje na psu ali mački. Ostale se nahajajo v prostoru, kjer se pes ali mačka zadržujeta. Odrasle bolhe odložijo jajčeca tam, kjer se psi ali mačke dnevno gibljejo. Iz jajčec se razvijejo ličinke, nato bube in na koncu odrasle bolhe, ki iščejo svojega gostitelja – psa ali mačko – in nadaljujejo krožni cikel.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tickless Horse ultrazvočni odganjalec klopov za konje”

Morda vam bo prav tako všeč…