Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU

Vzglavnik za pasjo posteljo RollnRest

Na zalogi

Vzglavnik za pasjo posteljo RollnRest je kakovostna blazina iz pene in prevleke, ki se namesti na ležišče za pse – na voljo različne velikosti in različni prevleki.

19,0029,00

RollnRest

Opis

Vzglavnik za pasjo posteljo RollnRest je kakovostna blazina iz pene in prevleke, ki se namesti na ležišče za pse.

Različne velikosti vzglavnikov:

  • S – primeren za malo pasjo posteljo 60×40 cm.
  • M – primeren za srednjo pasjo posteljo 90×60 cm.
  • L – primeren za veliko pasjo posteljo 120×90 cm.

Različni prevleki na voljo:

  • Vzglavnik prevleka Home
  • Vzglavnik za ležišče Outdoor

Pri izbiri pasje postelje vam je lahko v pomoč prispevek na živalskem blogu: Kako izbrati pravo posteljo za psa?

Z nakupom podprete slovensko podjetje, ki je zasnovalo inovativen izdelek!

Ležišča iz pasje trgovine

V ponudbi naše spletne trgovine za male živali je še več različnih ležišč za pse. Našli jih boste v kategoriji Ležišča za pse. Še več izdelkov za pse pa lahko najdete v kategoriji Oprema za pse. Pasje potrebščine si lahko ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji – obiščite trgovine ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega psa. Vabljeni!

Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Svetujemo in obveščamo o novostih iz naše spletne ponudbe ter vam dajemo ideje, kako še dodatno popestriti življenje vašega hišnega ljubljenčka, kako ga razvajati ali učiti lepega vedenja. Vabljeni k prebiranju naših koristnih vsebin, ki vam lahko pridejo prav.

Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti. Naša spletna trgovina je za vas odprta vse dni v letu in 24 ur na dan. Sprehodite se po naših spletnih poličkah in poiščite najprimernejše izdelke za vašega psa. Dobrodošli!

Dodatne informacije

Velikost

Vzglavnik S, Vzglavnik M, Vzglavnik L

Prevleka

Home, Outdoor

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vzglavnik za pasjo posteljo RollnRest”

Morda vam bo prav tako všeč…