Uporabite kupon za 10% popust ZAZIVALI10. Kupon lahko vnovčite v košarici.

Shopping cart
0,00€

Insekticidni šampon za pse proti bolham in klopom Vigo 200 ml

Na zalogi

Insekticidni šampon za pse Vigo je insekticidni preparat proti bolham in klopom. Pakiranje vsebuje 200 ml šampona, ki učinkovito odstranjuje bolhe in klope.

5,98

Kategorije: , ,
Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Insekticidni šampon za pse Vigo je preparat proti bolham in klopom. Pred uporabo preberite navodila in upoštevajte varnostne napotke. Šampona se ne sme uporabljati pri psih, ki so mlajši od 4 mesecev ali pri brejih in doječih samicah. Šampona se ne sme uporabljati, če je pes bolan ali še okreva po bolezni.

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo insekticidni šampon dobro pretresite. Psa najprej zmočite z vodo. Mokro pasjo dlako našamponirajte z insekticidnim sredstvom. Pri doziranju upoštevajte naslednje: priporoča se 1 do 2 ml insekticidnega šampona na kilogram teže psa. Psa našamponirajte po celotnem telesu, obvezno pa se izogibajte predelu oči in gobčka. Temeljiteje psa našamponirajte okoli ušes, vratu in repa. Po šamponiranju pasjo dlako temeljito izperite z mlačno vodo.

V kolikor prvo šamponiranje ni dovolj uspešno (bodite pozorni, da temeljito očistite tudi prostor, kjer se pes zadržuje – to storite s posebnim insekticidnim sredstvom za prostor), lahko postopek ponovite takoj, le da pri drugem šamponiranju psa uporabite polovično doziranje insekticidnega šampona za pse kot pri prvem šamponiranju.

Insekticidna sredstva je treba hraniti na hladnem in v dobro prezračenem prostoru. Hraniti jih je treba ločeno od hrane, pijače in krmil. Insekticidne preparate je treba zaščititi pred odprtim ognjem, vročino in direktnimi sončnimi žarki. Hraniti ločeno od oksidantov. Hraniti ločeno od močnih baz.

Neporabljena insekticidna sredstva in njihovo embalažo je treba predati pooblaščenemu prevzemniku nevarnih odpadkov.

Izdelek z oznako POZOR:
H410 Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.
EUH208 Vsebuje Permetrin (ISO). Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P262 Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili.
P273 Preprečiti sproščanje v okolje.
P391 Prestreči razlito tekočino.
P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Dodatne informacije

Teža 0.2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Insekticidni šampon za pse proti bolham in klopom Vigo 200 ml”