Uporabite kupon za 10% popust ZAZIVALI10. Kupon lahko vnovčite v košarici.

Shopping cart
0,00€

Insekticidno razpršilo za pse proti bolham in klopom Vigo KA-DE 450 ml

Na zalogi

Insekticidno razpršilo za pse proti bolham in klopom Vigo KA-DE je insekticidni sprej namenjen boju proti bolham in klopom. Izdelek vsebuje 450 ml insekticidne tekočine za zaščito pred bolhami in klopi.

9,98

Kategorije: , ,
Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Insekticidno razpršilo za pse Vigo KA-DE je učinkovit insekticidni sprej proti bolham in klopom. Izdelek vsebuje 450 ml insekticida v obliki tekočine.

Pred uporabo natančno preberite navodila in opozorila ter upoštevajte navodila za uporabo. Insekticidno razpršilo za pse proti bolham in klopom Vigo KA-DE ni primerno za pse mlajše od 4 mesecev, prav tako se odsvetuje uporaba pri bolnih psih in psih, ki okrevajo. Spreja proti bolham in klopom ne uporabljajte pri brejih in doječih samicah.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo insekticidno razpršilo dobro pretresite. Insekticidno tekočino proti bolham in klopom Vigo KA-DE popršite po psu okoli ušes in repa ter po hrbtu in vratu. Priporočamo, da določeno mesto popršite tako, da dvakrat pritisnete na razpršilko – tako boste na mesto razporedili 3 ml pripravka. Pršite z razdalje približno 20 cm. Med pršenjem insekticida poskrbite, da se izognete pasjim očem, smrčku in gobčku. Prav tako ne pršite na predele, ki jih pes doseže z jezikom in lahko poliže – kot je na primer spodnji del trebuha. Insekticidnega spreja ne izpirajte.

Insekticidna sredstva je treba hraniti v hladnih in v dobro prezračevanih prostorih, ločeno od hrane, pijače in krmil. Insekticidne preparate vedno zaščitite pred odprtim ognjem, vročino in direktnimi sončnimi žarki. Hraniti ločeno od oksidantov. Hraniti ločeno od močnih baz.

Neporabljena insekticidna sredstva in njihovo embalažo je treba predati pooblaščenemu prevzemniku nevarnih odpadkov.

Izdelek z oznako POZOR:
H410 Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.
EUH208 Vsebuje Permetrin (ISO). Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P262 Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili.
P273 Preprečiti sproščanje v okolje.
P391 Prestreči razlito tekočino.
P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Dodatne informacije

Teža 0.450 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Insekticidno razpršilo za pse proti bolham in klopom Vigo KA-DE 450 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…