Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Razpršilo za pse Vigo KA-DE 450 ml

Na zalogi

Razpršilo za pse proti bolham in klopom Vigo KA-DE je sprej namenjen boju proti bolham in klopom. Izdelek vsebuje 450 ml tekočine za zaščito pred bolhami in klopi.

9,98

Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Razpršilo za pse Vigo KA-DE je učinkovit sprej proti bolham in klopom. Izdelek vsebuje 450 ml sredstva proti bolham in klopom v obliki tekočine.

Sprej proti bolham in klopom

Pred uporabo natančno preberite navodila in opozorila ter upoštevajte navodila za uporabo. Razpršilo za pse proti bolham in klopom Vigo KA-DE ni primerno za pse mlajše od 4 mesecev, prav tako se odsvetuje uporaba pri bolnih psih in psih, ki okrevajo. Spreja proti bolham in klopom ne uporabljajte pri brejih in doječih samicah.

Razpršilo za pse Vigo KA-DE – navodila za uporabo

Pred uporabo razpršilo dobro pretresite. Tekočino proti bolham in klopom Vigo KA-DE popršite po psu okoli ušes in repa ter po hrbtu in vratu. Priporočamo, da določeno mesto popršite tako, da dvakrat pritisnete na razpršilko – tako boste na mesto razporedili 3 ml pripravka. Pršite z razdalje približno 20 cm. Med pršenjem sredstva poskrbite, da se izognete pasjim očem, smrčku in gobčku. Prav tako ne pršite na predele, ki jih pes doseže z jezikom in lahko poliže – kot je na primer spodnji del trebuha. Spreja ne izpirajte.

SPLOŠNO OPOZORILO: Insekticidna sredstva je treba hraniti v hladnih in v dobro prezračevanih prostorih, ločeno od hrane, pijače in krmil. Insekticidne preparate vedno zaščitite pred odprtim ognjem, vročino in direktnimi sončnimi žarki. Hraniti ločeno od oksidantov. Hraniti ločeno od močnih baz. Neporabljena insekticidna sredstva in njihovo embalažo je treba predati pooblaščenemu prevzemniku nevarnih odpadkov.

Izdelek z oznako POZOR:
H410 Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.
EUH208 Vsebuje Permetrin (ISO). Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P262 Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili.
P273 Preprečiti sproščanje v okolje.
P391 Prestreči razlito tekočino.
P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Še več podobnih izdelkov proti klopom in bolham na voljo v kategoriji Insekticidi. Vabljeni tudi v naše fizične trgovine po Sloveniji ZOO Slonček. Naše osebje vam bo z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za male živali.

Dodatne informacije

Teža 0,450 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Razpršilo za pse Vigo KA-DE 450 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…