Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Šampon za pse Vigo 200 ml

(1 mnenje stranke)
Na zalogi

Šampon za pse Vigo je preparat proti bolham in klopom. Pakiranje vsebuje 200 ml šampona, ki učinkovito odstranjuje bolhe in klope.

6,45

Šifra: VIGO-SAMPON-200ml Kategorije: , , Oznaki: ,
Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Šampon za pse Vigo je preparat proti bolham in klopom.

Šampon proti bolham in klopom

Pred uporabo preberite navodila in upoštevajte varnostne napotke. Šampona se ne sme uporabljati pri psih, ki so mlajši od 4 mesecev ali pri brejih in doječih samicah. Šampona se ne sme uporabljati, če je pes bolan ali še okreva po bolezni.

Šampon za pse Vigo – navodilo za uporabo:

Pred uporabo šampon dobro pretresite. Psa najprej zmočite z vodo. Mokro pasjo dlako našamponirajte s sredstvom. Pri doziranju upoštevajte naslednje: priporoča se 1 do 2 ml šampona na kilogram teže psa. Psa našamponirajte po celotnem telesu, obvezno pa se izogibajte predelu oči in gobčka. Temeljiteje psa našamponirajte okoli ušes, vratu in repa. Po šamponiranju pasjo dlako temeljito izperite z mlačno vodo.

V kolikor prvo šamponiranje ni dovolj uspešno (bodite pozorni, da temeljito očistite tudi prostor, kjer se pes zadržuje – to storite s posebnim sredstvom za prostor proti bolham in klopom), lahko postopek ponovite takoj, le da pri drugem šamponiranju psa uporabite polovično doziranje šampona za pse kot pri prvem šamponiranju.

SPLOŠNO OPOZORILO: Insekticidna sredstva je treba hraniti na hladnem in v dobro prezračenem prostoru. Hraniti jih je treba ločeno od hrane, pijače in krmil. Insekticidne preparate je treba zaščititi pred odprtim ognjem, vročino in direktnimi sončnimi žarki. Hraniti ločeno od oksidantov. Hraniti ločeno od močnih baz. Neporabljena insekticidna sredstva in njihovo embalažo je treba predati pooblaščenemu prevzemniku nevarnih odpadkov.

Izdelek z oznako POZOR:
H410 Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.
EUH208 Vsebuje Permetrin (ISO). Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P262 Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili.
P273 Preprečiti sproščanje v okolje.
P391 Prestreči razlito tekočino.
P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Še več podobnih izdelkov proti klopom in bolham na voljo v kategoriji Insekticidi. Vabljeni tudi v naše fizične trgovine po Sloveniji ZOO Slonček. Naše osebje vam bo z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za male živali.

Dodatne informacije

Teža 0,2 kg

1 mnenje za Šampon za pse Vigo 200 ml

  1. Miloš Drnovšek (preverjena stranka)

    Ok in deluje

Podaj mnenje

Morda vam bo prav tako všeč…