Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU

Leseno stojalo za pasje posode 2v1 – FormaWood Pets

Na zalogi

Stojalo iz lesa za pasje posode je zložljivo stojalo za 2 pasji posodi, ki se s pomočjo predala enostavno pospravi in ne zavzame veliko prostora. Stojalo za pasjo hrano in vodo je preprosto za vzdrževanje in čiščenje, primerno za srednje in velike pse. Izdelano v Sloveniji!

69,00

Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Leseno stojalo za pasje posode je zložljivo stojalo za pasje posode iz lesa, ki se hitro in enostavno pospravi.

 • Dvojno stojalo za pasje posode je izdelano iz masivnega hrasta in zaščiteno z naravnim oljem.
 • Inox pasja posoda, ki je v lesenem stojalu, je primerna za uporabo v pomivalnem stroju.
 • Leseno stojalo za posodo za psa je preprosto za vzdrževanje in čiščenje – leseni del enostavno obrišemo z vlažno krpo. Operemo ga ročno z nežnim detergentom in spremo pod tekočo vodo. Po potrebi premažemo z oljem (uporabimo lahko laneno olje, olivno olje, tikovo olje).
 • Leseno stojalo za pse 2v1 je primerno za srednje velike pse in velike pse.
 • Leseno stojalo s posodama ne zavzame veliko prostora, saj se elegantno pospravi (pasje stojalo 2v1).
 • Personalizirana pasja posoda: Za doplačilo je mogoče naročiti leseno pasje stojalo z imenom vašega ljubljenčka. Laserski vžig v les za doplačilo 2,5 € (več informacij na info@zazivali.si).

Leseno stojalo z dvema inox pasjima posodama ima naslednje dimenzije:

 • pasje leseno stojalo ima zunanje mere: širina 25 cm, globina 20 cm, višina 18 cm
 • mere notranjega predala s pasjo posodo: širina 20 cm, globina 20 cm, višina 10 cm
 • kovinski pasji posodi sta premera 16 cm in imata prostornino 900 ml.

Materiali, ki so uporabljeni pri izdelavi: les (hrast – masiva), olje, kovina (inox). Za vsak izdelek za male živali je značilen unikatni vzorec lesa, kot ga nariše narava! Zato je vsak izdelek ponovljiv le v obliki in dimenzijah, ne pa tudi glede vzorca lesa. Izdelano v družinskem podjetju Pevc pod priznano blagovno znamko FormaWood, linija Pets.

Leseno stojalo za pasje posode FormaWood Pets – prednosti izdelka iz linije lesenih stojal z inox pasjimi posodami:

 • Zložljivo stojalo za pasje posode se hitro in enostavno pospravi. Spodnji del se na lesenih vodilih zapelje pod zgornjo posodo in se elegantno skrije. Ko je predal v stojalu, je fiksiran tako, da je mogoče leseno stojalo premakniti naenkrat (prednost izdelkov 2v1).
 • Moderen model stojala za pasje posode se lahko razstavi in sestavi – spodnji predal lesenega stojala s hrano preprosto pospravimo v za to namenjen prostor v stojalu ali pa ga imamo poleg.
 • Leseno stojalo s posodami za pse zmanjša morebitne neprijetne vonjave zaradi hrane in nadležen mrčes, ki bi ga lahko privabili ostanki hrane za pse.
 • Leseno dvojno stojalo s posodama za pse se odlično poda v prostore, ki so opremljeni z leseno notranjo opremo. Pasje stojalo je čistih linij in zato primerno tako za moderne interjerje kot tudi za tiste, ki imajo radi toplino lesa.
 • Dvojno leseno stojalo za posode za pse odlikuje slovenski dizajn – izdelano v Sloveniji (Made in Slovenia), družinsko podjetje Pevc, linija izdelkov FormaWood Pets.

V ponudbi naše spletne trgovine za male živali je še več različnih stojal za pasje posode in pasjih posod najdete jih v kategoriji Oprema za pse ali v iskalniku kot ‘stojalo za posode’. Vse izdelke za male živali, ne samo za pse, pač pa tudi za mačke, glodavce in ptice ter za akvaristiko in teraristiko, si lahko ogledate v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji – obiščite trgovine ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega hišnega ljubljenčka. Vabljeni!

Vabimo vas tudi na naš spletni živalski blog, na katerem pišemo o živalskih vsebinah. Podajamo nasvete za oskrbo malih živali – psov in mačk, objavljamo nasvete lastnikov in skrbnikov malih živali ter njihove zanimive zgodbe in fotografije ljubljenčkov. Obveščamo pa tudi o novostih v naši spletni trgovini za male živali. Vabljeni k prebiranju zanimivih vsebin!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Leseno stojalo za pasje posode 2v1 – FormaWood Pets”

Morda vam bo prav tako všeč…