Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Odvračalni gel za mačke in pse na vrtu Get off My garden

Na zalogi

Get off gel je odvračalni gel – odvračalo za mačke in pse, ki odvrača označevanje teritorija – primeren za vrtne površine in travnike.

Izdelek na voljo do razprodaje zalog!

11,49

1 na zalogi

Kerbl

Opis

Odvračalni gel je sredstvo za odvračanje mačk in psov na vrtu Get off gel – my garden živalim ni prijetnega vonja, zato odvrača pse in mačke, da bi označevali teritorij na travnikih in vrtovih.

Kaj je odvračalo za mačke in pse ter njegova uporaba?

  • Gel za odganjanje psov in mačk – odvračalno sredstvo za mačke in pse je primerno za zunanjo uporabo.
  • Zelo učinkovit odvračalni gel (odvračalo za mačke / odvračalo za pse) – deluje ne glede na vreme, deluje tudi po dežju.
  • Get off gel – my garden (Cat & Dog Repellent) je pakiran po 460 g.

Uporaba: Zrnca gela stresemo v nizko posodico in jo postavimo na želeno mesto ob vrt ali na travnik.

Druga oprema za mačke je na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Oprema za mačke. Oprema za pse pa v kategoriji Psi pod zavihkom Oprema za pse. Vsi izdelki za male živali so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk k nam ali po nasvet! Z veseljem vam bo naše osebje pomagalo pri izbiri najbolj primernih izdelkov za vašo mačko ali psa.

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo muco ali psička, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami in kužki. Opisujemo tudi izdelke, ki jih mačke ali psi potrebujejo za življenje v vašem domu. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v naši spletni ponudbi ali o ponudbi naših fizičnih trgovin. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke. Vabljeni, da tudi vi delite z nami vaše izkušnje z mačkami, podate kakšen koristen nasvet drugim skrbnikom in pomagate ozaveščati o zdravem življenju mačk doma.

81499  / 81498

Dodatne informacije

Teža 0,6400 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Odvračalni gel za mačke in pse na vrtu Get off My garden”