Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Odvračalno-čistilni sprej Wash & Get off

Na zalogi

Odvračalno-čistilni sprej za mačke in pse z vonjem citrusov temeljito očisti površine in nevtralizira vonj po urinu mačk in psov.

11,90

1 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Odvračalno-čistilni sprej Wash & Get off za mačke in pse z vonjem citrusov preprečuje živalim, da bi označevali teritorij.

  • Sredstvo Wash & Get off najprej temeljito očisti in nato nevtralizira vonj po urinu.
  • Vonj citrusov odvrača živali, da se vrnejo na isto mesto.
  • Odvračalno-čistilno sredstvo je primerno za notranjo ali zunanjo uporabo.
  • Wash & Get off sprej (nevtralizator) vsebuje 500 ml tekočine.

Uporaba: Sredstvo s pršilko razpršite po površini in očistite s krpo.

Odvračalno-čistilni sprej in druga oprema za mačke je na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Oprema za mačke. Vsi izdelki za mačje ljubljenke so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk k nam ali po nasvet! Z veseljem vam bo naše osebje pomagalo pri izbiri najbolj primernih izdelkov za vašo mačko.

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo tudi izdelke, ki jih mačke potrebujejo za življenje v vašem domu. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v naši spletni ponudbi ali o ponudbi naših fizičnih trgovin. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke. Vabljeni, da tudi vi delite z nami vaše izkušnje z mačkami, podate kakšen koristen nasvet drugim skrbnikom in pomagate ozaveščati o zdravem življenju mačk doma.

84291

Dodatne informacije

Teža 0.6200 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Odvračalno-čistilni sprej Wash & Get off”