Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Pasja oprsnica vijola kost Matis Design – različne velikosti

Ni na zalogi

Pasja oprsnica blagovne znamke Matis Pet iz linije Matis Design iz najlona ima prešit trak z motivom sivih kosti in je na voljo v različnih velikostih.

Linija Matis Design s prešitim trakom z motivi je na voljo do razprodaje zalog, v kolikor izbrani motiv ali velikost ne bo več na voljo, vas obvestimo.

18,0924,86

Šifra: MD-vijola-kost-oprsnica Kategoriji: ,
Matis Pet

Opis

Pasja oprsnica vijola kost Matis Design je oprsnica za psa blagovne znamke Matis Pet z motivom kostk v vijolični barvi. Pasja oprsnica s prešitim trakom je na voljo v različnih velikostih.

  • Oprsnica za psa je izdelana iz kvalitetnega najlona.
  • Oprsnica za pse ima prešit okrasni trak.
  • Okrasni trakovi za pasje oprsnice so na voljo z različnimi motivi: rdeča kost, roza srčki, siva kost, modre tačke, vijola kost ipd.

Pasje oprsnice MD so na voljo v treh različnih velikostih:

  • Obseg vratu 35-50 cm, obseg trupa 45-65 cm, debelina oprsnice 1,5 cm (dobavitelj trenutno nima na zalogi)
  • Obseg vratu 45-65 cm, obseg trupa 55-85 cm, debelina oprsnice 2,0 cm
  • Obseg vratu 55-85 cm, obseg trupa 70-110 cm, debelina oprsnice 2,5 cm

Pasja oprsnica vijola kost je le ena od oprsnic iz linije zanimivih oprsnic za pse blagovne znamke Matis Pet. Še več si jih lahko ogledate na povezavi blagovne znamke Matis Pet.

O blagovni znamki opreme za pse Matis Pet

Matis Pet je hrvaško podjetje s 25-letnimi izkušnjami v proizvodnji pasjih ovratnic, pasjih povodcev in pasjih oprsnic. Veljajo za vodilno blagovno znamko v proizvodnji pasjih ovratnic, povodcev in oprsnic. Izdelujejo in oblikujejo raznolike izdelke za pse. Pri izdelavi opreme za pse uporabljajo samo kakovostne materiale in sledijo trendom v industriji hišnih ljubljenčkov. Pasji povodci hrvaške blagovne znamke so med skrbniki psov zelo priljubljeni, prav tako pasje oprsnice in ovratnice. Kajti uporabnike navdušujejo ne le s kvaliteto izdelkov za pse, pač pa tudi z dizajnom. Priljubljeni motivi iz sveta psov so tačke, kosti, srčki. Navdušujejo pa tudi z izborom pisanih barv ovratnic, ki krasijo pasje vratove med pasjimi sprehodi. In pripadajočimi povodci. Navdušite se še vi nad pisano in pestro ponudbo kakovostnih izdelkov za brezskrbne pasje sprehode.

Vsi izdelki blagovne znamke Matis Pet so na voljo v naših poslovalnicah ZOO Slonček. Tam si jih lahko ogledate v živo ali jih preizkusite na vaših ljubljenčkih in izberete zanje primerno velikost.

Dodatne informacije

Velikost pasje oprsnice MD

1,5 cm / vrat 35-50 cm & trup 45-65 cm, 2,0 cm / vrat 45-65 cm & trup 55-85 cm, 2,5 cm / vrat 55-85 cm & trup 70-110 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pasja oprsnica vijola kost Matis Design – različne velikosti”