Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Pasja ovratnica rdeča kost Matis Design – različne velikosti

Ni na zalogi

Pasja ovratnica na klik blagovne znamke Matis Pet iz linije Matis Design iz najlona ima prešit trak z motivom kosti in je na voljo v rdeči barvi in v različnih velikostih.

Linija Matis Design s prešitim trakom z motivi je na voljo do razprodaje zalog, v kolikor izbrani motiv ali velikost ne bo več na voljo, vas obvestimo.

5,819,97

Šifra: MD-rdeca-kost-ovratnica Kategoriji: ,
Matis Pet

Opis

Pasja ovratnica rdeča kost Matis Design je pasja ovratnica blagovne znamke Matis Pet z motivom kostk v rdeči barvi. Pasja ovratnica ima prešit trak z različnimi simpatičnimi motivi za kužke in je na voljo v različnih velikostih.

  • Ovratnica za psa je izdelana iz kvalitetnega najlona.
  • Ovratnica za pse ima prešit okrasni trak.
  • Okrasni trakovi za pasje ovratnice so na voljo v različnih motivih: rdeča kost, roza srčki, siva kost, modre tačke, vijola kost ipd.

Pasje ovratnice MD so na voljo v različnih velikostih:

  • Obseg vratu 20-35 cm, debelina ovratnice 1,5 cm (SMALL)
  • Obseg vratu 25-45 cm, debelina ovratnice 1,5 cm
  • Obseg vratu 30-55 cm, debelina ovratnice 2,0 cm
  • Obseg vratu 40-65 cm, debelina ovratnice 2,5 cm

Polzatezna pasja ovratnica MD je na voljo v velikostih:

  • Obseg vratu 40-65 cm, debelina ovratnice 2,5 cm

Matis Design pasja ovratnica rdeča kost je le ena od ovratnic iz linije zanimivih pasjih ovratnic blagovne znamke Matis Pet. Še več si jih lahko ogledate na povezavi blagovne znamke Matis Pet.

O blagovni znamki

Matis Pet je hrvaško podjetje s 25-letnimi izkušnjami v proizvodnji pasjih ovratnic, pasjih povodcev in pasjih oprsnic. Veljajo za vodilno blagovno znamko v proizvodnji pasjih ovratnic, povodcev in oprsnic. Izdelujejo in oblikujejo raznolike izdelke za pse. Pri izdelavi opreme za pse uporabljajo samo kakovostne materiale in sledijo trendom v industriji hišnih ljubljenčkov. Pasji povodci hrvaške blagovne znamke so med skrbniki psov zelo priljubljeni, prav tako pasje oprsnice in ovratnice. Kajti uporabnike navdušujejo ne le s kvaliteto izdelkov za pse, pač pa tudi z dizajnom. Priljubljeni motivi iz sveta psov so tačke, kosti, srčki. Navdušujejo pa tudi z izborom pisanih barv ovratnic, ki krasijo pasje vratove med pasjimi sprehodi. In pripadajočimi povodci. Navdušite se še vi nad pisano in pestro ponudbo kakovostnih izdelkov za brezskrbne pasje sprehode.

Vsi izdelki blagovne znamke Matis Pet so na voljo v naših poslovalnicah ZOO Slonček. Tam si jih lahko ogledate v živo ali jih preizkusite na vaših ljubljenčkih in izberete zanje primerno velikost.

Dodatne informacije

Velikost pasje ovratnice MD

20-35 cm / 1,5 cm (SMALL), 25-45 cm / 1,5 cm, 30-55 cm / 2,0 cm, 40-65 cm / 2,5 cm, 40-65 cm / 2,5 cm POLZATEZNA

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pasja ovratnica rdeča kost Matis Design – različne velikosti”