Uporabite kupon za 10% popust ZAZIVALI10. Kupon lahko vnovčite v košarici.

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Flexi Giant XL povodec za psa s trakom (nad 50 kg) 8 m – črno-rumen

Na zalogi

Flexi povodec za psa s trakom Giant XL je primeren za pse nad 50 kg telesne teže. Ima 8 m dolg izvlečni trak. Na voljo je v črni barvi z neonsko rumenim trakom.

49,95 48,99

Šifra: 81105 Kategoriji: ,

Opis

Flexi Giant XL povodec za psa s trakom velikosti XL je primeren za pse nad 50 kg telesne teže. Najlonski trak pasjega povodca v neonsko rumeni barvi je dolg 8 m.

  • Povodec za psa Flexi ima čvrsto držalo, ki je na oprijem mehko.
  • Pasji povodec ima kromiran karabin.
  • Flexi ima gumb za blokado izvlečnega traku.
  • Flexi povodec ima odseven najlonski trak za boljšo vidnost v temi.
  • Ohišje pasjega povodca je zelo trdno in na voljo v črni barvi.

Flexi Giant XL: Primeren za zelo velike pasme – za pse nad 5o kg teže.

Še več pasjih povodcev v ponudbi naše spletne trgovine si lahko ogledate v kategoriji Povodci za pse. Na enem mestu so zbrani tudi povodci blagovne znamke Flexi. Pasji povodci sodijo med obvezno opremo, ki jo potrebujete kot skrbnik psa. Če želite, da bo sprehod s psom vedno prijeten, si vzemite čas in natančno preglejte spletno ponudbo naših povodcev za pse. Pasje povodce si lahko v živo ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji – vabljeni v ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kakšen povodec bi bil najprimernejši za vašega psa.

Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti.

81105

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Flexi Giant XL povodec za psa s trakom (nad 50 kg) 8 m – črno-rumen”