Uporabite kupon za 10% popust ZAZIVALI10. Kupon lahko vnovčite v košarici.

Shopping cart
0,00€

Pasji povodec za tek s pasom Active

Na zalogi

Tekaški pasji povodec s pasom Active za najrazličnejše oblike rekreacije s psom.

16,90

Šifra: 81181 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Pasji povodec za tek s psom je tekaški povodec Active s pasom. Športni povodec za psa je namenjen temu, da pes lahko tekača spremlja med tekaškim treningom ali drugo obliko rekreacije.

  • Pasji povodec za tek z nastavljivim pasom. Pas je širine 2,5 cm, obseg pasu je do 100 cm.
  • Povodec za tek in rekreacijo je širine 2 cm in prilagodljive dolžine od 1 m do 1,40 m.
  • Tekaški povodec pripnemo na pas, prav tako na pas lahko pripnemo torbico za pasje iztrebke ali pasje priboljške (torbica ni vključena v komplet, je pa na voljo v naši spletni trgovini med Opremo za pse).
  • Pasji povodec lahko s pasu odstranite s pomočjo karabina.
  • Povodec za tek s psom ima odsevne šive za večjo varnost.
  • Rekreativni povodec za psa je na voljo v črni barvi.

Povodec za tek s psom je namenjen tako teku kot tudi drugim oblikam rekreacije s psom – počasni ali hitri hoji, joggingu ali kolesarjenju. Zaradi pripetega pasu ta povodec omogoča skrbniku, da ima med rekreacijo proste roke. Za vašo varnost pa je pomembno, da je pes ubogljiv in med aktivnostjo ne vleče.

Pasji povodci sodijo med obvezno opremo, ki jo potrebujete kot skrbnik psa. In da bo vsak sprehod ali tek s psom prijetno doživetje, si vzemite čas in natančno preglejte našo spletno ponudbo povodcev za pse. Še več pasjih povodcev v ponudbi naše spletne trgovine si lahko ogledate tukaj. Pasje povodce si lahko v živo ogledate v poslovalnicah trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kakšen povodec bi bil najprimernejši za vašega psa.

81181

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pasji povodec za tek s pasom Active”