Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Probiotična pasta Diafarm

Ni na zalogi

Probiotična pasta Diafarm se priporoča v primeru prebavnih težav pri psih in mačkah, vsebuje mlečnokislinske bakterije, ki uredijo prebavo pri psih in mačkah.

Trenutno na zalogi probiotična Florentero pasta.

8,99

Ni na zalogi

Obvesti me po e-pošti, ko bo zaloga na voljo

Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Probiotična pasta Diafarm je dolnilna hrana za pse ali mačke, ki se priporoča v primeru prebavnih težav pri psih in mačkah. Pasta za pse ali mačke vsebuje mlečno-kislinske bakterije, ki vzpostavljajo normalno prebavo.

Probiotična pasta za pse in mačke

Kaj so probiotiki? Probiotiki so koristni sevi živih mikroorganizmov v obliki paste, ki pomaga ohranjati zdravo raven bakterij v prebavnem traktu psa in mačke.

Diafarm probiotična pasta vsebuje mlečnokislinske bakterije (Lactic Acid Bacteria), ki podpirajo prebavo in pomagajo obnoviti normalen potek prebave pri psih in mačkah.

Probiotiki za pse in mačke vsebujejo dobre bakterije, ki pripomorejo k izboljšanju in urejanju prebave v primeru prebavnih težav. Pasta s probiotiki poskrbi za zdravo črevesno floro in posledično tudi za boljše počutje vašega ljubljenčka. Zdravo črevesje vašega psa ali mačke je namreč izredno pomembno za splošno zdravje male živali.

Kdaj se uporablja?

Probiotično sredstvo Diafarm se uporablja:

  • ob pojavu nelagodja v želodcu
  • v času prebavnih motenj (driska pri psu ali mački)
  • v času večjega tveganja za nastanek prebavnih motenj (ob spremembi okolja, na potovanjih ipd.).

Svetujemo, da se pred uporabo izdelka posvetujete z veterinarjem!

Navodila za doziranje: Približno 1 cm paste na 10 kg telesne teže se priporoča v jemanje dvakrat na dan – najbolje zjutraj in zvečer. Izdelek damo na jezik psa ali mačke. Priporoča se uporaba toliko časa, dokler ni dosežen želeni učinek – urejena prebava pri psu ali mački.

Pakiranje izdelka: 50 g.

Prehransko dopolnilo za psa

Prehransko dopolnilo pripomore k izboljšanju pasje prebave – pasji probiotiki so potrebni, ko ima pes težave s prebavo. Še več prehranskih dopolnil lahko najdete v kategoriji Prehranska dopolnila za pse.

Več izdelkov za vaše kužke in mucke lahko dobite na poličkah naše spletne trgovine ali v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Probiotična pasta Diafarm”

Morda vam bo prav tako všeč…