Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Taste of the Wild High Prairie Puppy hrana za pasje mladiče – bizon in divjačina

Na zalogi

Pasja hrana Taste of the Wild High Prairie Puppy z bizonom in divjačino je hrana za pasje mladiče malih, srednjih in velikih pasem. Primerna je za mladiče do 12 mesecev, pri večjih pasmah se priporoča tudi 14 do 18 mesecev.

Dobavitelj ima težave z dobavo tega izdelka, v primeru, da ga ne bo na zalogi, vam vrnemo kupnino!

56,39

Počisti
Blagovna znamka taste of the Wild

Opis

Taste of the Wild High Prairie Puppy pasja hrana z bizonom in divjačino je popolna hrana za pasje mladiče. Primerna je za mladičke vseh pasem in velikosti. Pasja hrana nima dodanih žitaric (grain free).

Pasja hrana TOW – za mladičke

Domače živali so se iz divjih zveri spremenile v najboljše človekove prijatelje. Vendar pa sodobna znanost dokazuje, da si psi in mačke še vedno delijo DNK z volkovi oziroma divjimi mačkami. Blagovna znamka hrane za pse Taste of the Wild domačim živalim ponuja prehrano, kot jim jo narekuje njihov genetski zapis. Ljubljenčkom zato ponudite naravno in uravnoteženo prehrano, ki bi jo našle v divjini.

Taste of the Wild High Prairie Puppy – sestava:

Pasja hrana Taste of the Wild High Prairie Puppy ima 5 % vlaknin (ostale pasje hrane imajo 4 %) – to omogoča odraščajočemu pasjemu mladičku boljšo prebavo. Taste of the Wild je višjo vsebnost vlaknin dosegel z dodatkom paradižnikovih tropin, ki so naravne rastlinske vlaknine iz zrelih paradižnikov. Za boljšo prebavljivost hrane Taste of the Wild so dodani probiotiki. Briketirana hrana za mladiče vsebuje tudi več prebiotikov iz posušene korenine cikorije. Pasji hrani je dodano tudi lososovo olje, ki ugodno vpliva na razvoj pasjih možganov. Lososovo olje je naravni vir DHA – Omega-3 maščobne kisline, ki je prisotna tudi v materinem mleku.

Suha hrana za pse – prednosti

  • Hrana za pse vsebuje enkratne vire živalskih beljakovin, je brez koruze, soje ali stranskih proizvodov.
  • Briketirana hrana Taste of the Wild je izdelana iz pravega pečenega mesa z dodanim sadjem in zelenjavo.
  • Hrana za pse Taste of the Wild je odličnega okusa.
  • Pasji briketi so lahko prebavljivi, vsebujejo naravne antioksidante, ki pomagajo vzdrževati imunski sistem in splošno zdravje psa.

Kvalitetna hrana za pse Taste of the Wild

Taste of the Wild je svetovno priznana blagovna znamka kvalitetne pasje hrane. Še več okusov hrane za pse si lahko ogledate v naši spletni trgovini pod blagovno znamko Taste of the Wild. Vsi izdelki so na voljo tudi v trgovinah za male živali ZOO Slonček. Vabljeni!

Dodatne informacije

Teža

12,2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Taste of the Wild High Prairie Puppy hrana za pasje mladiče – bizon in divjačina”

Morda vam bo prav tako všeč…