Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Hrana za velike papige Oikos Fitlife

Na zalogi

Hrana za velike papige vsebuje sončnična semena in sadje ter žita, pakiranje 1,5 kg.

9,55

Kategoriji: ,
Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Hrana za velike papige Oikos Fitlife je hrana za velike ptice s semeni in sadjem ter žiti.

Hrana za papige Oikos Fitlife je popolna hrana za velike papagaje, vsebuje sadje, lahko prebavljivo sestavino, je bogat vir vitaminov. Čili, rastlina z nešteto koristnimi lastnostmi, je odličen kot poživilo želodca, prebave, anti-fermentacije in v vlogi antiseptika.

Sestava: Semena (sončnična semena 40%), sadje (35%), žita. Dodatki: barvila.

Hrana za velike papige – doziranje:

Hrano za ptice postrežemo v ustreznih krmilnikih. Mešanica je pripravljena za uporabo. Hranite v hladnem in suhem prostoru.

Ptičja hrana je na voljo v vrečki 1,5 kg.

V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za ptice, najdete jih v kategoriji Ptice med opremo za ptice in hrano za ptice. Vse izdelke za ptičke si je mogoče ogledati v živo v naših poslovalnicah po Sloveniji – trgovine ZOO Slonček.

Vabljeni k prebiranju naših prispevkov na živalskem blogu, kjer pišemo o različnih vrstah ptic. Pišemo tudi nasvete o tem, kako urediti ptičjo kletko, kaj vse potrebujete, če se odločite, da bo v vašem domu živela katera od perjatih predstavnic malih živali. O potrebah različnih ptic, kaj potrebujejo v kletki in katero vrsto izbrati – svetujemo o vsem, kar potrebujete za ptice skobčevke, ptice nimfe, tudi za male in velike papige je treba primerno poskrbeti za vse potrebno v kletki. Svetujemo tudi za kanarčke in druge vrste ptic. Če imate tudi sami kakšen nasvet, nam lahko pišete in z nami delite vaše izkušnje s pticami.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hrana za velike papige Oikos Fitlife”