Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Rumena jajčna hrana za ptice Oikos Fitlife

Na zalogi

Rumena jajčna hrana za ptice Oikos Fitlife Patè Giallo je nežno rumena hrana, ki je še posebej primerna za prehranjevanje vseh vrst mesojednih ptic (kanarčki, eksotične ptice itd.). Na voljo pakiranje 300 g.

1,87

Kategoriji: ,
Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Rumena jajčna hrana za ptice Oikos Fitlife Patè Giallo je nežno rumena hrana, ki je še posebej primerna za prehranjevanje vseh vrst mesojednih ptic (kanarčki, eksotične ptice itd.) Kot nujno dopolnilo vsakdanji prehrani. Zahvaljujoč uporabi kakovostnih sestavin, na primer semen nigerja, je izjemno okusna in mehka ter zagotavlja hranila, ki jih ptica potrebuje, da ostane v odlični formi.

Sestava: pekarski izdelki, olja in maščobe, sladkorji, semena (nigerjeva semena 6%), minerali.

Analitične sestavine:

  • beljakovine 8,5%
  • vsebnost maščob 18,6%
  • surove vlaknine 3,4%
  • anorganske snovi 3,1%

Dodatki: barvila.

Rumena jajčna hrana – doziranje: Jajčno hrano za ptice postrežemo v ustreznih krmilnikih. Mešanica je pripravljena za uporabo, ne sme se navlažiti. Hrano dopolnite z mešanico semen. Hranite v hladnem in suhem prostoru.

Rumena jajčna hrana je na voljo v vrečki po 300 g, pakiranje 1 kg trenutno ni na voljo.

V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za ptice, najdete jih v kategoriji Ptice med opremo za ptice in hrano za ptice. Vse izdelke za ptičke si je mogoče ogledati v živo v naših poslovalnicah po Sloveniji – trgovine ZOO Slonček.

Vabljeni k prebiranju naših prispevkov na živalskem blogu, kjer pišemo o različnih vrstah ptic. Pišemo tudi nasvete o tem, kako urediti ptičjo kletko, kaj vse potrebujete, če se odločite, da bo v vašem domu živela katera od perjatih predstavnic malih živali. O potrebah različnih ptic, kaj potrebujejo v kletki in katero vrsto izbrati – svetujemo o vsem, kar potrebujete za ptice skobčevke, ptice nimfe, tudi za male in velike papige je treba primerno poskrbeti za vse potrebno v kletki. Svetujemo tudi za kanarčke in druge vrste ptic. Če imate tudi sami kakšen nasvet, nam lahko pišete in z nami delite vaše izkušnje s pticami.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Rumena jajčna hrana za ptice Oikos Fitlife”