Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Leseno gnezdo za papige

Na zalogi

Leseno gnezdo za papige je lesena hiška za gnezdenje ptic s paličico za pristanek in s premičnim pokrovom za enostavno čiščenje.

15,99

6 na zalogi

Šifra: 82955 Kategoriji: , Oznaka:
Kerbl

Opis

Leseno gnezdo za papige je oprema za ptice. Leseno gnezdece za papige je kot mala lesena hiška, ki je primerna za gnezdenje ptic. Ima manjšo leseno paličico na vhodu v hiško za pristanek. Premični pokrov lesenega gnezda je priročen, saj omogoča enostavno čiščenje gnezda za ptice.

Leseno gnezdo za ptičke – zakaj ga potrebujejo?

Ptice so radovedne male živali, ampak tudi ptice v naravi ali v ptičji kletki potrebujejo miren kotiček, v katerem si naredijo gnezdo. Za gnezdenje jim lahko v kletko za ptice postavite kar že izdelano gnezdo, ki je narejeno iz naravnega materiala – lesa.

  • Valilnica – lesena hiška za gnezdenje ptic s paličico za pristanek ptičkov.
  • Lesena gnezdilnica za ptice ima premični pokrov za enostavno čiščenje.
  • Dimenzije gnezda za ptice so približne velikosti 21 x 13 x 13 cm.

Leseno gnezdo je le eden od izdelkov iz naše ponudbe v naboru izdelkov za ptičke.

Trgovina za ptice in druga oprema za ptičke

V naši spletni trgovini za male živali so na voljo tudi drugi izdelki za ptice, najdete jih v kategoriji Ptice med opremo za ptice. Vse izdelke, ki so v ponudbi za ptičke, si je mogoče ogledati tudi v naših poslovalnicah po Sloveniji. Vabljeni v trgovine ZOO Slonček.

Ptički in prispevki o pticah na živalskem blogu

Vabljeni k prebiranju naših prispevkov na živalskem blogu, kjer pišemo o različnih vrstah ptic. Pišemo tudi nasvete o tem, kako urediti ptičjo kletko, kaj vse potrebujete, če se odločite, da bo v vašem domu živela katera od perjatih predstavnic malih živali. O potrebah različnih ptic, kaj potrebujejo v kletki in katero vrsto izbrati – svetujemo o vsem, kar potrebujete za ptice skobčevke, ptice nimfe, tudi za male in velike papige je treba primerno poskrbeti za vse potrebno v kletki. Svetujemo tudi za kanarčke in druge vrste ptic. Če imate tudi sami kakšen nasvet, nam lahko pišete in z nami delite vaše izkušnje s pticami.

82955

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Leseno gnezdo za papige”

Morda vam bo prav tako všeč…