Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Peleti za steljo za glodavce in ptice Planet Universale

Na zalogi

Peleti za steljo za glodavce ali ptice iz linije izdelkov Mondo Baffo so naravni izdelek v obliki peletov iz jelke za kletke glodavcev in ptic.

6,20

Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Peleti za steljo za glodavce in ptice Planet Universale so nastil za kletko za glodavce ali ptičke iz linije izdelkov Mondo Baffo – Planet Lettiera Universale.

  • Naravni izdelek v obliki peletov iz jelke.
  • Primerno kot nastil za glodavce in ptice v kletkah za glodavce ali v kletkah za ptičke.
  • Stelja za ptice in glodavce omogoča hitro in enostavno vzdrževanje higiene.
  • Peleti za nastil so polni rastlinskih vlaken.
  • Nastil za ptice in glodavce ima odlične vpojne lastnosti.
  • Izdelek nevtralizira vonjave brez dodajanja kemikalij.

Peleti za steljo so na voljo v pakiranju 10 L.

Še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

 

Dodatne informacije

Teža 1,0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Peleti za steljo za glodavce in ptice Planet Universale”