Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Jesenske novosti spletne trgovine za male živali – november 2020

Jesenske novosti

Jesenske novosti spletne trgovine za male živali predstavljamo v dveh delih, drugega še v novembru 2020. Na naše spletne poličke smo za vas ponovno postavili zanimive izdelke za pse in mačke.

Jesenske novosti – oprema za pse

Med novostmi v naši spletni trgovini je nekaj pasje opreme. Med novostmi se je znašla praktična potovalna steklenica iz nerjavečega jekla s posebej oblikovanim plastičnim pokrovom. V poševno zarezan pokrov lahko natočite vodo in psu ali mački ponudite svežo vodo kjerkoli ste. V ponudbo potovalnih izdelkov za pse smo dodali še izdelek – pregradna kovinska mreža za pse, da bo vsako potovanje psa v avtu varno!

Med pasjimi posodami smo dopolnili ponudbo s kovinsko posodo za dolgouhe pse. Pasjo opremo smo dopolnili še v kategoriji ovratnic – s kovinsko zatezno ovratnico za sprehajanje psa ali pasje šolanje. Dopolnili smo tudi ponudbo nosilcev za vrečke – Flexi Multi Box je zdaj na voljo ne le v črni barvi, ampak tudi v sivi. Da bo kužku zabavno doma, je med pasjimi igračami novost – pasja igračka banana iz lateksa. Pa tudi dva plišasta znanca leopard in rakun sta dobila večji različici.

Med novosti smo uvrstili tudi dvosmerna pasja vrata Dog Mate®, po tem, ko ste zadovoljni z uporabo mačjih vrat Cat Mate®. Pasja vrata so kvalitetna nihajna vrata za montažo v stene ali vrata z magnetno ključavnico ter so na voljo v beli barvi, ki se poda vsakemu prostoru. Se pa v vsak prostor poda tudi izredno kvalitetno pasje ležišče visoke kakovosti Oxford Place.

Tudi na nego psov nismo pozabili in ponudbo kvalitetne linije izdelkov Oster dopolnili s kvalitetnimi kleščami za krajšanje krempljev.

Preverite podrobnosti o naših novostih na spletnih poličkah trgovine za male živali s klikom na posamezen izdelek, ki je prikazan spodaj.

Jesenske novosti za mačke

Tudi na mačke smo pomislili, predvsem na njihove potrebe v zimskem času, zato smo dopolnili našo ponudbo praskalnikov. Izbira praskalnikov temelji na uporabnosti za mačke in hkrati smo velik poudarek dali tudi na estetiko praskalnika, saj je tudi to pomembno. Saj praskalnik postane del prostora in prav je, da se vanj lepo poda.

Še ena novost za mačke

V naši ponudbi za mačke se je znašla še ena zanimiva novost – mačje ležišče za okensko polico. Okenska postelja za mačke je puhasta in prijetna na otip, ker mačke to obožujejo. Mačja okenska postelja se lahko namesti na različne okenske police, zato je strah, da se na vašo okensko polico ne bi podala, odveč. Sama pritrditev mačjega ležišča za okenske police je zelo enostavna. Viseča mačja postelja nudi mački razgled, kot ga še ni imela. Da bo mačje počutje popolno, pa smo v ponudbo dodali še igračko na palici z ribico Korki.

Vse izdelke si lahko v živo ogledate tudi v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – vabljeni v naše trgovine za male živali ZOO Slonček!

Več o ponudbi trgovine za male živali – kvalitetna pasja hrana na povezavi hrana za pse in kvalitetna mačja hrana na povezavi hrana za mačke.


Naša spletna trgovina je ponudnik priznanih blagovnih znamk hrane za pse in mačke ter kakovostne opreme za male živali.

Psi Oprema za pse Mačke Oprema za mačke Akcije in novice

Pusti komentar

Nazaj
Črni petek za živali
Naprej
Toplo ležišče za psa: Samogrelno pasje ležišče