Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Krtača za pse MagicBrush – novost v naši spletni trgovini

Nega psa

Predstavljamo vam nov izdelek v naši spletni trgovini – krtačo za nego pasjega kožuha MagicBrush. Primerna je za pse s kratkim in srednje dolgim kožuhom.

Posebna struktura in oblika ščetin krtače za pse MagicBrush omogočata učinkovito, vendar nežno čiščenje, hkrati pa imajo ščetine masažni učinek. MagicBrush je higienska krtača, saj je primerna za šamponiranje psa, tako bo po negi kožuh vašega psa videti odlično, pasje počutje pa še boljše, saj med nego psa hkrati tudi masirate!

Pasja nega ni zahtevna
Krtača za pse MagicBrush je novost v naši spletni trgovini za male živali.

Vzdrževanje krtače za pse MagicBrush je preprosto – po vsaki uporabi fizično odstranite pasjo dlako, po večkratni uporabi pa jo lahko operete v pralnem stroju (na največ 60° C).

Krtača za nego psa
Vzdrževanje krtače za pse MagicBrush je preprosto.

Krtača za pse MagicBrush je visokokakovosten izdelek EU, izdelan v skladu s strogimi predpisi EU. Mere krtače MagicBrush so 16,5 x 6,5 x 3 cm. Kupite jo lahko v naši spletni trgovini, tako kot tudi številne druge izdelke za nego psov.

Še več izdelkov za pse si lahko ogledate v naših fizičnih trgovinah za male živali po Sloveniji – vabljeni v petshop ZOO Slonček. Naše prijazno osebje vam bo svetovalo, če boste potrebovali nasvet za nego psa ali nasvet glede pasje prehrane. V naši ponudbi je izbrana kvalitetna hrana za pse, saj se zavedamo, da je zdravje psa izredno pomembno in odvisno od izbora kvalitetne pasje hrane.

Oprema za pse Akcije in novice

Pusti komentar

Nazaj
Nemški bokser – življenje z nemškim bokserjem
Naprej
Wildfield hrana za mačke