Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mačja drevesa iz naše jesenske ponudbe

Mačja drevesa

Mačja drevesa iz naše jesenske ponudbe so namenjena različnim potrebam mačk in različnim možnostim, ki jih ponujajo bivalni prostori.

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju. S praskanjem odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V primeru, da mačka v notranjem prostoru nima praskalnika, lahko poškoduje pohištvo ali drugo notranjo opremo. Zavarujte svoj kavč, umetelno leseno pohištvo, velike in male preproge, tudi podboje vrat in druge kose notranje opreme in ji kupite praskalnik. Mačka se bo nanj navadila še hitreje, če ga boste popršili z mačjo meto.

Mačja drevesa – mala ali velika

Praskalnik je lahko majhen ali velik, mačke rade plezajo, zato so navdušene nad visokimi mačjimi drevesi. Praskalniki so lahko samostoječi ali stenski, seveda pa lahko izbirate med klasičnimi in oblikovalskimi. Te lastnosti so pomembne skrbnikom mačk, mačjim ljubljenkam pa je pomembno, da jim praskalnik nudi:
– prostor za praskanje,
– miren kotiček za počitek in
– primerno spodbudo za igranje.

Naša jesenska ponudba – mačja drevesa

V naši spletni trgovini za male živali lahko najdete veliko različnih modelov mačjih dreves. Veliko imamo enostavnih – takšnih, ki imajo manjši steber ovit v juto. Obstajajo pa tudi številni razgibani praskalniki, ki imajo različno oblikovane votline in poličke za počitek ter niso preveliki.

V ponudbi so tudi velika mačja drevesa, ki poleg številnih površin za praskanje in pretegovanje nudijo še različne kotičke za počitek – to so lahko poličke, ležišča, različno velike votline ali tuneli. Vsi ti elementi so postavljeni na različnih višinah. Da so mačja drevesa še bolj zanimiva, so jim dodane še viseče igračke – žogice ali miške, zaradi katerih mačke še raje svoj čas preživljajo na svojem praskalniku.

Mačja meta na mačjem drevesu

Če mačka ni vajena praskati krempljev na praskalniku, vi pa jo želite prepričati, da bi vzljubila svoje mačje drevo, ji ga popršite z mačjo meto. Ali pa ji v votlino skrijte kakšno igračko, ki ima mačjo meto. Na praskalniku se bo mačka tako počutila še bolje. Vonj tega zelišča za mačke kosmatinke obožujejo, zato se bo mačka na praskalnik raje vrnila. Zaradi mačje mete se bo na mačjem drevesu vsaka mačka počutila odlično.

Spletna trgovina s hrano za pse, hrano za mačke in opremo za pse in opremo za mačke ter vse male živali www.zazivali.si vas vabi k ugodnim nakupom – preverite naše aktualne kode s popusti. Vabljeni tudi v trgovine ZOO Slonček.

Iz naše ponudbe

Mačke Oprema za mačke Akcije in novice

Pusti komentar

Nazaj
Toplo ležišče za psa: Samogrelno pasje ležišče
Naprej
Pasja oblačila: Kako izbrati pravo velikost oblačila za pse?