Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Novi izdelki za pse in mačke za udobno jesen

Novi izdelki za pse in mačke

Novi izdelki za pse in mačke so že na poličkah naše spletne trgovine in napovedujejo udobno jesen za vaše hišne ljubljenčke. Na naše spletne poličke smo postavili nove in še bolj zanimive izdelke za vaše pse in mačke. Preverite …

Ležišča za pse – ugodna, udobna in še lepša

Med novostmi v naši spletni trgovini za to jesen je poleg zanimivih izdelkov za pse, ki smo jih predstavili že konec avgusta, še precej novosti v kategoriji ‘ležišča za pse / blazine za pse / odeje za pse‘.

Izredno kvaliteten nabor pasjih ležišč smo dopolnili tudi s čudovitimi ležišči za mačke, ki jih bomo predstavili v nadaljevanju prispevka. Za pse pa vam predstavljamo novo linijo igračk za pse ToyFastic! Prepoznali jo boste po novi kombinaciji turkizno-rdeče barve. Vsem izredno kvalitetnim igračkam za pse je skupno to, da jih lahko napolnite z najljubšimi priboljški vašega kužka! Mi svetujemo, da napolnite robustne gumijaste igrače za pse kar s pisanimi kostkami Sport Trainer Mix.

Med posebnimi igračami, v katere prav tako lahko skrijete priboljške za pse in ki smo jim nadeli ime miselne igrače za pse, je zdaj na voljo še ena nova plošča za skrivanje priboljškov pod pokrovčki. V nadaljevanju vam predstavljamo kar tri igrače za skrivanje pasjih priboljškov. So že postale priljubljene in jih priporočamo vašemu ljubljenčku ne glede na njegovo starost.

V ponudbo smo ponovno dodali nekaj novih ekološko usmerjenih izdelkov. Med novostmi so se še pred začetkom jeseni znašle te igračke. Eko igračke za pse – morski konjiček in eko igračka za mačke – zvezdica iz nove eko linije izdelkov Marie. Ker ste jih sprejeli z navdušenjem, smo ponudbo dopolnili še z novimi eko ležišči za pse iz obnovljivih materialov.

Udobna oprema za mačke

Tudi kategorijo za mačke smo dopolnili na področju mehkih ležišč. V kategoriji praskalniki za mačke pa ste zagotovo že našli novosti, ki smo jih predstavili še pred začetkom jesenskega obdobja. Za mačke tokrat predstavljamo nova še udobnejša ležišča, ki bodo vsako mačko prepričala z mehkim plišem. To so votlina Alm 2v1 in ležalnik za mačke sta absolutni novosti, ležišču Cosy Bed pa smo dodali novo rjavo barvo.

Najbolj iskana igračka za mačke 3D riba iz pliša, ki se premika. Najdete jo na naših poličkah v kategoriji mačjih igračk – Flopping Fish igrača za mačke – ta je dobila konkurenco. Prihajajo matatabi palice za mačke, ki smo jih dodali v ponudbo trgovine za mačke poleg posušene mačje mete. Že poznate matatabi? Več v nadaljevanju …

Matatabi – kaj je, kako deluje na mačke?

  • Matatabi je azijska rastlina, ki na mačje vedenje učinkuje podobno kot mačja meta (CatNip) – njena prisotnost poskrbi, da mačka postane še bolj sproščena, da se še lažje zaigra in postane vesela, na trenutke evforična.
  • Matatabi igračke so priljubljene in se jih posebej priporoča mačkam, ki so imune na mačjo meto, to je sicer redko, a se lahko zgodi.
  • In še v vednost: Matatabi je grm, ki raste v Aziji in spada v družino kivijev. Iz vej, ki jih posušijo, izdelujejo prav posebne igračke za mačke, ki z vonjem spodbudi željo mačk po igri!

Še več novosti za mačke

Za vaše mačke smo na spletne poličke postavili še nekaj novosti: dvignjeno mačje stranišče, zanimiv talni praskalnik iz kartona in keramični krožnik za razvajanje vaših mačk kot novost med posodami za mačjo hrano.

Nova linija izdelkov za nego psov se počasi dopolnjuje

V naši ponudbi za nego psov je veliko izdelkov, ki le spreminjajo barvo – nova linija s turkizno-sivkasto podobo bo počasi preplavila starejšo modro linijo izdelkov za nego vaših živali.

Glodavcem nove igračke

V spletni trgovini so se znašle tudi nove igračke za glodavce, ki bodo vašim malim prijateljem popestrile dneve.

Vse izdelke iz naših spletnih poličk si lahko ogledate tudi v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – vabljeni v naše trgovine za male živali ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje z veseljem razkazalo novosti!

Več o ponudbi trgovine za male živali – kvalitetna pasja hrana na povezavi hrana za pse in kvalitetna mačja hrana na povezavi hrana za mačke.


Naša spletna trgovina je ponudnik priznanih blagovnih znamk hrane za pse in mačke ter kakovostne opreme za male živali.

Psi Oprema za pse Mačke Oprema za mačke Male živali splošno Akcije in novice

Pusti komentar

Nazaj
Oblačila za pse in mačke – nova kolekcija
Naprej
Novosti za male živali – jesenska sezona