Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Odsevniki na izdelkih za pse

Odsevniki na izdelkih za pse

Odsevniki so pomembni za vse skrbnike psov, saj skrbijo za varnost hišnih ljubljenčkov. Ker se noči daljšajo, so jutranji in večerni sprehodi z vašim psom v (pol)temi neizogibni. Da bo sprehod varen za vas, vašega štirinožca in prav tako za vse ostale udeležence v cestnem prometu, se opremite z izdelki, ki imajo odsevnike ali svetlobna telesa.
Ko izbirate izdelke za pse s svetlobnimi telesi, se pred nakupom prepričajte, da so izdelki vodoodporni, saj se pes ne glede na letni čas lahko okopa v potoku, jezeru ali morju.

Mi vam svetujemo naslednje izdelke:

Varnostna led ovratnica, ki se sveti v temi s pomočjo LED tehnologije, je vodoodporna in vidna do razdalje 500 metrov. Ima različne možnosti delovanja – počasno in hitro utripanje ter stalno osvetlitev. Akumulatorska baterija se napaja preko USB kabla, ki je priložen. Nastavljiva ovratnica dosega maksimalni obseg 55 cm, na voljo v rumeni in rdeči barvi.

Vododporna lučka na obesku v obliki srca, ki jo pripnemo na ovratnico, povodec, pasji plašček ali svojo jakno, sveti v različnih barvah (bela, modra, rdeča) in je vidna do razdalje 500 metrov. Baterija, ki drži več kot 100 ur, je priložena, dodana pa je tudi rezervna baterija.

Svetlobna led lučka na obesku, ki jo pripnete na ovratnico, povodec, plašček ali svojo jakno, je vidna do razdalje 500 metrov. Led lučke imajo različne možnosti delovanja – počasno in hitro utripanje ter stalno osvetlitev. Svetijo približno 60 ur, baterije so priložene. Za natančne informacije o izdelku si oglejte posamezen opis lučk, ki so v naši ponudbi!

Varnostni telovnik iz lahkega mrežastega svetlobno odbojnega materiala, je primeren za pse, ki so pogosto udeleženi v cestnem prometu. Pripenjanje z ježki na vratu in prsih je enostavno, na voljo pa je v štirih različnih velikostih.

Še več izdelkov iz naše ponudbe

Odsevniki na izdelkih iz naše ponudbe so na voljo tudi v naših fizičnih trgovinah po Sloveniji – vabljeni v ZOO Slonček.

Oprema za pse

Pusti komentar

Nazaj
Kopenska želva: kako pripraviti kopensko želvo na prezimovanje?
Naprej
Pasja debelost – kako pomagati psu do izbube telesne teže?