Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Pasje ovratnice, povodci in oprsnice Matis pet

Pasje ovratnice povodci

Pasje ovratnice, povodci in oprsnice Matis pet s prenovljeno linijo City Style polnijo naše spletne poličke.

Cenjene stranke obveščamo, da pasji povodci, oprsnice in ovratnice hrvaškega proizvajalca Matis Pet delno dobivajo novo podobo. Prihaja novost med črnimi in rdečimi izdelki linije City Style.

Kolekcija City Style ima dva šiva – izdelki v dveh barvah – črni in rdeči – so z dvojno črto na voljo če še do razprodaje zalog. Pasje oprsnice, pasje ovratnice in pasje povodce City Style v črni in rdeči barvi bo postopno nadomestila nova kolekcija, ki ima po tri odsevne šive. Izdelki v naši spletni trgovini so opremljeni z obema slikama – slika iz starejše kolekcije je z dvema odsevnima šivoma in slika iz novejše kolekcije s tremi odsevnimi šivi. V kolikor bi radi točno določeno pasjo ovratnico, pasjo oprsnico ali pasji povodec – nam to navedite v naročilu med opombami ali pa nam pišite na info@zazivali.si in preverili bomo razpoložljivost izdelkov pri našem dobavitelju.

Pasje ovratnice, povodci in oprsnice Matis pet – novosti

Tudi polzatezne ovratnice za pse so na voljo iz nove linije – na voljo so različne barve in velikosti (opomba: polzatezni ovratnici aqua in roza sta dobavljivi, le slike nove kolekcije še nismo prejeli od našega dobavitelja).

Še več izdelkov si lahko ogledate na povezavi blagovne znamke Matis Pet.

Še ena novost iz linije Matis Design

Na naše spletne poličke je prišla še ena novost med povodci, oprsnicami in ovratnicami Matis Pet – iz linije Matis Design. Poslovili smo se od modrih tačk, ki pa jo nadomeščajo nove – črne tačke.

O blagovni znamki

Matis Pet je hrvaško podjetje s 25-letnimi izkušnjami v proizvodnji pasjih ovratnic, pasjih povodcev in pasjih oprsnic. Veljajo za vodilno blagovno znamko v proizvodnji pasjih ovratnic, povodcev in oprsnic. Izdelujejo in oblikujejo raznolike izdelke za pse. Pri izdelavi opreme za pse uporabljajo samo kakovostne materiale in sledijo trendom v industriji hišnih ljubljenčkov. Pasji povodci hrvaške blagovne znamke so med skrbniki psov zelo priljubljeni, prav tako pasje oprsnice in ovratnice. Kajti uporabnike navdušujejo ne le s kvaliteto izdelkov za pse, pač pa tudi z dizajnom. Priljubljeni motivi iz sveta psov so tačke, kosti, srčki. Navdušujejo pa tudi z izborom pisanih barv ovratnic, ki krasijo pasje vratove med pasjimi sprehodi. In pripadajočimi povodci. Navdušite se še vi nad pisano in pestro ponudbo kakovostnih izdelkov za brezskrbne pasje sprehode.

Vsi izdelki blagovne znamke Matis Pet so na voljo v naših poslovalnicah – vabljeni v trgovine ZOO Slonček. Tam si jih lahko ogledate v živo ali jih preizkusite na vaših ljubljenčkih in izberete zanje primerno velikost. Dobrodošli!


Naša spletna trgovina je ponudnik priznanih blagovnih znamk hrane za pse in mačke ter kakovostne opreme za male živali.

Psi Oprema za pse Akcije in novice

Pusti komentar

Nazaj
Izdelki v akciji v spletni trgovini za male živali
Naprej
Vse lepo v novem letu