Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Tek z ljubljenčki – vabljeni v Medvode

Tek s kužki

Tek z ljubljenčki: Športna zveza Medvode in Javni zavod Sotočje Medvode pripravljata festivalski projekt ‘Medvode v gibanju’. Letos bo potekal od 1. do 3. junija v središču Medvod. Ker je v neposredni bližini locirana tudi naša trgovina ZOO SLONČEK, vse lastnike psov vabimo na poseben dogodek s kužki . Tek z ljubljenčki bo potekal v soboto, 2. junija 2018 s štartom ob 19. uri.

Pogoj je, da je vaš pes na dan tekmovanja star najmanj eno leto, da je pes mikročipiran in da je pes cepljen proti steklini. Vsi prijavljeni kužki bodo tekli na progi, ki je dolga 2,1 km – na progi pa bodo tudi ovire – stopnice.

Informacije o teku z ljubljenčki so na voljo na uradni strani Festivala Medvode v gibanju. Izkupiček, ki ga bodo organizatorji zbrali s štartninami, bo namenjen društvu za zaščito živali Reks in Mila iz Medvod.

Naša ponudba za pse tudi na spletu – petshop www.zazivali.si!

Psi je široka kategorija v spletni trgovini www.zazivali.si. V njej boste našli najrazličnejše izdelke za kužke. Kvalitetna hrana za pse je razdeljena glede na različne kategorije. Ponujamo: najkvalitetnejša briketirana hrana za pse je razdeljena po različnih proizvajalcih. Pasja hrana obsega tudi priboljške za pse, dodatke k prehrani psov, testenine in riž za kuhanje pasje hrane.

Poleg pasje hrane boste v trgovini za male živali pod kategorijo Psi našli še vso potrebno opremo za pse. Naštevamo: pasje povodce, pasje ovratnice in izdelke za nego psov. Tudi pasje igrače za vse priložnosti. Za hladnejši del leta pa tudi različna pasja oblačila – pasje plaščke, bundice za velike in male pse in dežne plaščke za vse velikosti psov in različne potrebe pasem.

Vabljeni, da prebrskate po naši ponudbi.

Akcije in novice

Pusti komentar

Nazaj
Višavski terier – zdravstvenih tegob jim ne manjka
Naprej
Ambasadorji nasmeha – društvo za terapijo s pomočjo živali