Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Wildfield hrana za mačke

Wildfield hrana za mačke

Wildfield hrana za mačke – grain free hrana za mačke ni modna muha, ampak zdrava izbira!

Za mačje izbirčnice svetujemo briketirano hrano Wildfield, ker bo zadovoljila mesojede instinkte vaše mačke! Mačji briketi so brez žitaric in so izdelani z mislijo na mačje potrebe, zato zagotavljajo zdrav povratek k njihovemu izvoru!

Mačji briketi Wildfield so na voljo v dveh okusih:

Hrana za mačke WILDFIELD cat adult okus FARM: piščanec, raca in jajca je lahko popolna hrana za odrasle mačke – ti mačji briketi so brez žitaric s piščancem, raco in jajci. Vsebujejo kar 74% dehidriranega mesa, 16% zelenjave, 10% sadja, vitaminov in mineralov ter 0% žitaric. V briketih so dehidrirane živalske sestavine, pripravljene brez konzervansov, z dodanimi prebiotiki (FOS & MOS). Poleg večjega pakiranja 2 kg je na voljo tudi manjše pakiranje 400 g.

Hrana za mačke WILDFIELD cat adult okus COUNTRY: svinjina, piščanec in jajca so briketi brez žitaric s svinjino, piščancem in jajci. Ta mačja hrana vsebuje kar 72% dehidriranega mesa, 18% zelenjave, 10% sadja, vitaminov in mineralov ter 0% žitaric. Tudi ti briketih so pripravljeni iz dehidriranega mesa oz. dehidriranih živalskih sestavin, brez konzervansov in z dodatkom prebiotikov (FOS & MOS). Poleg večjega dvokilskega pakiranja mačjih briketov je na voljo tudi pakiranje mačje hrane v manjši 400-gramski različici.

Hrana za mačke Wildfield se uvršča med hrane z oznako ‘hairball control’, kar pomeni, da preprečuje sprijemanje dlak v želodčku. Hrana Wildfield ni testirana na živalih!

Wildfield hrana je na voljo tudi za pse! Omenjena briketirana hrana za pse z visokim odstotkom dehidriranega mesa, z dodatkom zelenjave in sadja ter kelatnih mineralov in probiotikov (FOS, MOS), pa tudi lanenega olja je na voljo v naši spletni trgovini za male živali.

Grain free hrana za mačke na voljo tudi v ponudbi trgovin ZOO Slonček.

Mačke Hrana za mačke

Pusti komentar

Nazaj
Krtača MagicBrush in šamponi za nego
Naprej
Hrana za pse – osebni prevzem v fizični trgovini