Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Skrb za zasebnost na ZaZivali.SI

Zazivali.Si skrbi za zasebnost vseh ljubiteljev malih živali. Na naši spletni strani uporabljamo zgolj tiste piškotke, za katere smo prepričani da ne bodo bistveno posegali v zasebnost naših obiskovalcev. Poleg sistemskih piškotkov uporabljamo zgolj piškotke za vodenje statistike obiska. Ta je za nas bistvenega pomena, saj lahko edino s pomočjo analize našega obiska poskrbimo za čim boljšo ponudbo za naše zveste kupce. Zavedamo se da nekateri uporabniki spleta ne želijo, da se sledi njihovim aktivnostim, zaradi tega smo vsem obiskovalcem ponudili možnost izbire stopnje zasebnosti pri nakupovanju na naši spletni strani. Vsi obiskovalci imajo možnost nakupovanja tudi brez sledenja.

V skladu z 157. členom zakona ZEKom-1 in z zakonom o varstvu osebnih podatkov objavljamo informacije o piškotkih, ki jih uporablja naša spletna stran. Več o zasebnosti na spletu najdete na spletnih straneh Informacijskega pooblaščenca, kjer so pripravili odgovore na pogosta vprašanja povezana s sledenjem uporabnikov na spletu s pomočjo piškotkov.

Svoje nastavitve lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo:

sprememba nastavitev zasebnosti

Piškotki

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki vaš brskalniki kot so Firefox, Chrome ali Internet Explorer, nalagajo na vaš računalnik med brskanjem po spletu. Več informacij o piškotkih lahko najdete tukaj. V skladu s priporočili informacijskega pooblaščenca, smo na našo spletno stran namestili obvestilo o uporabi piškotkov, hkrati pa smo vam omogočili tudi izbiro, katere piškotke želite dovoliti in katere ne, kjer je  to mogoče.

Nekatere funkcionalnosti spletne strani, ki sicer predstavljajo temelj naše spletne storitve, žal ne delujejo brez piškotkov in nad uporabo le teh nimamo vpliva. V kolikor se ne strinjate z nalaganjem teh piškotkov, vam predlagamo da prilagodite nastavitve vašega brskalnika tako, da boste onemogočili sprejem piškotkov. To možnost podpira vsak sodobni brskalnik. Informacije o tem, kako se to naredi v vašem brskalniku za ustrezno verzijo brskalnika, najdete na spletnih straneh ponudnikov brskalnikov.

Katere piškotke uporabljamo?

Sistemski piškotki

Sistemski piškotki so piškotki, ki služijo za osnovno delovanje strani, kot na primer za seje prijavljenih uporabnikov. To so med drugim tudi tisti piškotki, s katerimi si zapomnimo, vaše preference (na primer za nalaganje piškotkov).

Piškotek lastnik veljavnost
frontend Zazivali.Si kratka veljavnost
__CT_Data Zazivali.Si kratka veljavnost
WRUID Zazivali.Si kratka veljavnost
cc_necessary Zazivali.Si kratka veljavnost
cc_analytics Zazivali.Si kratka veljavnost

Piškotki za statistiko

Spodnji piškotki se nalagajo izbirno:

Piškotek lastnik veljavnost
__utma Zazivali.Si kratka veljavnost
__utmb Zazivali.Si kratka veljavnost
__utmc Zazivali.Si kratka veljavnost
__utmz Zazivali.Si kratka veljavnost

Pusti komentar