Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Blagovne znamke so pomemben del ponudbe. Naša spletna trgovina za male živali je ponudnik priznanih blagovnih znamk. Hrana za pse in hrana za mačke ter kakovostna oprema za male živali naj bo kvalitetna. In premišljeno izbrana s pomočjo najboljših ponudnikov na tržišču malih živali. Blagovne znamke so razvrščene po abecedi.

Naša spletna trgovina za male živali zaradi lažjega iskanja na tej posebni strani o blagovnih znamkah predstavlja izdelke za pse, mačke in druge male živali, ki jih stranke najraje kupujejo in so zveste določenim blagovnim znamkam na tržišču izdelkov za male živali. Na naših spletnih policah je tako zbrana

Izdelki po blagovnih znamkah ponujajo pregled ponudbe priznanih blagovnih znamk, ki jih ponujamo v naši spletni trgovini in jih priporočajo skrbniki malih živali. Med najbolje prodajanimi izdelki za male živali so močne blagovne znamke. Zato smo jim namenili posebno spletno stran, kjer so zbrane na enem mestu za vas.

Izdelki svetovno priznanih blagovnih znamk, s katerimi ste zadovoljni, bodo objavljeni v tem seznamu ‘Blagovne znamke’ – da bo iskanje izdelkov za male živali še lažje!

V kolikor bi si želeli izdelke priznanih blagovnih znamk ogledati v živo, vas vabimo v naše poslovalnice po Sloveniji – ZOO Slonček.