Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Smo spletna trgovina za male živali s kakovostno ponudbo za male živali. Na slovenskem tržišču smo kot specializirana trgovina za male živali prisotni že od leta 2004. Od leta 2010 intenzivno delamo tudi na razvoju naše spletne ponudbe za hišne ljubljenčke. Hrana za pse in oprema za pse, hrana za mačke in oprema za mačke ter hrana in oprema za številne male živali so naš vsakodnevni izziv.

Na živalskem blogu in v slovenskih revijah osveščamo lastnike psov, mačk, glodavcev, ptic, rib in drugih malih živali o pomembnih temah za kakovostno in zadovoljno življenje hišnih ljubljenčkov. Ker nam je pomembno, da so vse živali zdrave in vesele v svojih domovih.

O podjetju in odličnosti priča dejstvo, da na prvo mesto postavljamo kakovost pasje hrane in prehrane mačk ter pomen kvalitetnega izbora opreme za male živali, ki jim omogoča zdravo življenje in sobivanje. Poudarjamo pomen raznolike opreme in pripomočkov za male živali ter nudimo nasvete o zdravju psov in mačk, negi vseh malih živali, vzgoji psov in drugih živali ter zabavi z raznolikimi igračkami.

Naše dnevne nasvete o živalih lahko spremljate na Facebooku in Instagramu ali pa nam pišete na info@zazivali.si.

Drugi o podjetju: Certifikat odličnosti

Za odlično vodenje podjetja smo prejeli certifikat bonitetne odličnosti AA+.

Z bonitetno oceno AA+ podjetje dokazuje zanesljivo, stabilno poslovanje. Sodelovanje s podjetjem, ki ga je bonitetna hiša CompanyWall ocenila z bonitetno oceno AA+, ni tvegano, saj je poslovni partner, ki izpolnjuje visoke standarde dobrega poslovanja. S certifikatom bonitetne odličnosti z oceno AA+ podjetje svojim sedanjim in bodočim poslovnim partnerjem, kupcem ali dobaviteljem pokaže, da ima dve redki poslovni lastnosti – da je zaupanja vredno in verodostojno podjetje. Dobra bonitetna ocena dodatno utrjuje ugled v domačem in tujem poslovnem okolju, oziroma zaupanje vseh, s katerimi podjetje sodeluje ali bo sodelovalo v prihodnosti.

“Bonitetna ocena se dodeljuje na podlagi poslovnih izkazov v številkah. Sama po sebi pa je veliko več. Govori o človeku, ki vodi podjetje, njegovih zaposlenih ter kakšni ljudje so.”

Maja Kljun, direktorica CompanyWall


ZOO TRGOVINA SLONČEK

Trgovina za male živali
Saša Primožič s.p.
Kidričeva ulica 60 
1236 Trzin

GSM: 040 452 012 
E-mail: info@zoosloncek.si

Davčna številka: SI85298999

Matična številka: 2016761000

Vpisan v register AJPES, izpostava Kranj
Številka vpisa: 316-09-02345-2014
Datum vpisa: 1.12.2004