Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Golosi MAČKE

Prikaz vseh 12 rezultatov

Golosi MAČKE je italijanska suha mačja hrana in mokra hrana za mačke z zanimivimi kombinacijami okusov. Na voljo tudi hrana za mačje mladičke.

MAČKE
MAČKE

Suha hrana za mačke in mačje mladičke

Mačja hrana za mačje mladičke Kitten – piščanec in riž je popolna mačja hrana s piščancem in rižem za mačje mladičke, ki poskrbi za potrebe odraščajočih muckov. Ti namreč potrebujejo drugačno sestavo za potrebe razvoja organizma.

Suha hrana za odrasle mačke je na voljo v različnih kombinacijah okusov, ki jih mačke rade uživajo, tudi če so bolj izbirčne sorte.

Mokra hrana za mačke

Mokra mačja hrana tako kot suhe mešanice vsebuje zanimive okusne kombinacije. Mokre mačje hrane so še bolj sofosticirane v izbranih okusih:

Golosi MAČKE obožujejo kombinacije okusov, ki jih kombinirajo v italijanski tovarni mačje hrane. Ponudite jih v preizkušanje tudi vaši mački. Poskrbite, da bo predla in se še bolj zadovoljno smukala okrog vaših nog, ko ji boste pripravljali mačjo pojedino.