Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Royal Canin PSI

Prikazovanje 1–21 od 29 rezultatov

Royal Canin PSI je hrana za pse francoskega podjetja, ki že vrsto let proizvaja in oskrbuje mednarodno tržišče pasje trgovine. Podjetje izvaja številne raziskave in na osnovi teh sestavlja različne formule pasjih hran. Pasja hrana je izdelana glede na potrebe pasem, nekatere hrane pa so prilagojene različnim prehranskim potrebam kužkov.

V naši ponudbi so najrazličnejše pasje hrane – za odrasle in Royal Canin Puppy za mladiče.

PSI
PSI

Hrana za pse Royal Canin

Pasje hrane za pse Royal Canin so razdeljene na različne linije.

Royal Canin – linija Size Health Nutrition

SHN linija deli pasje hrane glede na starost in velikost pasem:

Royal Canin – linija Canine Care Nutrition

CCN linija deli hrane glede na specifične težave, ki se pojavljajo pri psih:

Royal Canin – linija Breed Health Nutrition

Pasje hrane iz linije BHN linije so namenjene določenim pasmam. Hrana za pasemske pse je na voljo za naslednje pasme: Beagle Adult, Bichon Frise Adult, Boxer Puppy in Boxer Adult, Bulldog Puppy in Bulldog Adult, španjel Cavallier King Charles Puppy in Cavallier King Charles Adult, čivava Chihuahua Puppy in Chihuahua Adult, koker španjel Cocker Adult, lovski pes Dachshund Adult, francoski buldog French Bulldog Puppy in French Bulldog Adult, nemški ovčar German Shepard Puppy in German Shepard Adult, zlati prinašalec Golden Retriever Puppy in Golden Retriever Adult, Jack Russel Adult, labradorec Labrador Retriever Puppy, Labrador Adult in Labrador Adult Sterilised, maltežan Maltese Adult, pudelj Poodle Adult, mops Pug Puppy in Pug Adult, Shih Tzu Puppy in Shih Tzu Adult, zahodnovišavski beli terier Westie Adult, jorkširski terier Yorkshire Puppy in Yorkshire Adult

Royal Canin mokra hrana za pse je na voljo v naših fizičnih poslovalnicah ZOO Slonček.

Royal Canin PSI Slovenija

V kolikor na naši spletni strani ne najdete želene hrane Royal Canin, jo lahko naročite na info@zazivali.si, z veseljem bomo ustregli vašim željam.

Royal Canin hrana za pse je na voljo v spletni trgovini za male živali ZaZivali.si in v naših fizičnih trgovinah po Sloveniji – ZOO Slonček. Pošiljamo jo na vse naslove znotraj meja Slovenije. Če želena hrana Royal Canin Slovenija ni na voljo na naših spletnih poličkah, jo lahko naročimo za vas pri našem dobavitelju in dostavimo na vaš domači naslov.

Royal Canin akcija poteka na spletni strani – vse podrobnosti glede trajanja akcije so vedno navedene ob izdelkih!