Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Srednji psi (Adult Medium Breed)

Prikazovanje 1–21 od 205 rezultatov

Srednji psi (Adult Medium Breed) so zelo razširjena skupina psov.

Nazaj na kategorijo • PSI =>

Odrasli psi srednje velikih pasem imajo zelo široko izbiro na področju hrane za pse in pasje opreme. Tudi našo spletno trgovino smo napolnili z izdelki, ki bi utegnili vašemu ljubljenčku polepšati vsakdan.

Kdaj preidemo na prehrano za srednje pse?

Srednje veliki psi v odraslo dobo vstopijo po približno 12 mesecih starosti. Torej pri tem mejniku – ob prvem rojstnem dnevu – lahko preidemo na hrano za odrasle pse srednjih pasem. Katero hrano za pse boste izbrali, je vaša osebna odločitev. Na tržišču so na voljo številne različice hran, ki se razlikujejo predvsem po kvaliteti. Toplo vam priporočamo, da posežete po kvalitetni hrani za pse, saj se boste s tem lahko izognili marsikateri zdravstveni težavi, ki bi utegnila nastopiti v starejših letih vašega psa.

Psi srednje pasme so odlični sprehajalci

Srednje pasme psov so priljubljene pri številnih ljudeh, saj kuža postane aktiven član družine. Mnogi se za psa odločijo tudi s tem namenom, da jih pes spravi v vsakodnevno gibanje. Treba je upoštevati, da je med srednje velikimi pasmami nekaj takih pasem srednjih psov, ki potrebujejo zelo veliko gibanja. Takšni psi so na primer znani borderski ovčarji (Border Collie). Takšni aktivni psi tudi pojedo več hrane oziroma potrebujejo hrano za aktivne pse z oznakami ‘energie’ ipd.

Igračke za aktivne pse

Za aktivne pse so zato na voljo tudi posebne igračke za pse, ki bodo vašega psa utrudile. Če pa si želite tudi vi izdatne aktivnosti, pa se lahko s psom odpravite tudi na tek s pomočjo pasjega povodca za tek.

Ko se odločate za kužka srednje rasti, preverite karakteristike izbrane pasme in te primerjajte z vašimi trenutnimi življenjskimi navadami. Ste jih pripravljeni spremeniti s prihodom novega družinskega člana? Če se odločite za psa srednje rasti, vam zagotovo ne bo žal, saj bo kuža dodobra razgibal vaš vsakdan. Zagotovo pa vas bo napolnil z dobro energijo in vas spravil v smeh ter postal odličen družabnik na vsakodnevnih sprehodih ali na domačem kavču. Če bo dobil lastno ležišče, pa bo zagotovo zadovoljen tudi med dremanjem ob kavču ali ob vaši postelji.

Naj bo kuža srednje velike pasme srečen v vašem domu in naj zadovoljstvo širi tudi na ostale družinske člane.