Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Hrana za pse Exclusion – VODIČ

Hrana za pse

Hrana za pse Exclusion blagovne znamke, ki jo dobite v naši spletni trgovini, je bila v marcu 2020 novost na tržišču kakovostnih hran za pse. Pasja hrana Exclusion Mediterraneo Noble Grain je izboljšana linija pasje hrane z monoproteinsko formulo, ki je osnovana na enem viru živalskih beljakovin.

Pasja hrana z enim virom beljakovin, rižem in mediteranskimi superživili

Poenostavljena formula briketirane pasje hrane blagovne znamke Exclusion ima le en vir živalskih beljakovin in vsebuje izbrano visokokakovostno žito – riž. Pomembna novost pri liniji hrane za pse Exclusion Mediterraneo Noble Grain je, da v briketih ni uporabljene piščančje maščobe.

Hrana za pse Exclusion – monoproteinska pasja hrana z enim virom beljakovin:

Monoproteinski briketi so na voljo v štirih različicah: piščanec, govedina, jagnjetina in tuna. Te štiri izbrane vrste mesa in rib vsaka zase poskrbijo za osnovne potrebe psov po kakovostnih beljakovinah. Kar je zelo pomembno pri suhi pasji hrani, je dejstvo, da je osnovna sestavina briketov dehidrirano meso. Tako obdelan vir beljakovin v pasji hrani zagotavlja večjo hranilno vrednost v primerjavi z briketi, ki so izdelani iz svežega mesa. Vsebnost dehidriranega mesa kot glavnega vira beljakovin pri pasjih briketih ne vpliva le na izboljšano vrednost esencialnih hranil pač pa tudi na okus pasje hrane. To pa je še posebej pomembno pri neješčih psih.

Pasja hrana brez koruze, pšenice in soje:

Pri recepturi pasje hrane so se izognili uporabi koruze, pšenice in soje. Kot pomemben vir ogljikovih hidratov v pasji hrani Exclusion Mediterraneo Noble Grain so izbrali riž. Med vsemi žiti ima riž najnižji alergeni potencial in ne vsebuje glutena, zato je odlična sestavina v pasjih briketih. Riž je tudi priljubljena sestavina v pasji hrani, saj je lahko prebavljivo žito, ker škrobna zrnca bolje absorbirajo želodčne sokove.

Pasja hrana brez piščančje maščobe:

Zelo pomembna novost pri novi liniji pasje hrane Exclusion Mediterraneo Noble Grain je, da v briketih ni uporabljene piščančje maščobe. Kot vir maščob živalskega izvora je dodana svinjska maščoba.

Izboljšana formula pasjih briketov s super živili:

Čeprav je za hrano za pse Exclusion Mediterraneo Noble Grain značilna poenostavljena formula, ima ta pasja hrana vrsto dodanih sestavin, ki so koristne za zagotavljanje kakovosti briketov. Briketom so dodana superživila iz nabora mediteranske super hrane – oljčno olje, konoplja, granatno jabolko, paradižnik, brokoli.

Beta-glukani v pasjih briketih prispevajo k spodbujanju boljšega splošnega počutja psa. Glukozamin in hondroitin sulfat pa skrbita za vzdrževanje zdravih sklepov pri psih.

Pasja hrana prilagojena potrebam psov

Exclusion Mediterraneo Noble Grain je hrana za pse, ki upošteva različne potrebe psov glede na velikost, starost in način življenja. Receptura nove še izboljšane linije hran za pse Exclusion je poenostavljena z namenom, da zagotavlja primerno vsebnost beljakovin različnim prehranskim potrebam psov. Upošteva njihovo starost – od mladičkov do starejših psov. Prav tako upošteva potrebe psov različno velikih pasem.

Receptura pasje hrane glede na potrebe pasem:

Recepture hrane za pse Exclusion Mediterraneo Noble Grain so prilagojene velikosti pasem. V tem primeru so na voljo tri različne recepture:

– Pasja hrana za male pse (oznaka Small Breed), primerna za pse od 2 do 10 kilogramov.

– Pasja hrana za srednje velike psa (oznaka Medium Breed), primerna za pse od 11 do 30 kilogramom.

– Pasja hrana za velike pasme (oznaka Large Breed), primerna za pse težje od 30 kilogramov.

Receptura pasje hrane glede na starostne potrebe psov:

Hrana za pse Exclusion Mediterraneo Noble Grain je pri sestavi receptur upoštevala tudi prilagajanje potrebam psov glede na starost in način življenja, od katerega je odvisna energetska potreba psov. Zato je na voljo več receptur:

– Pasja hrana za pasje mladičke (oznaka Puppy)

– Pasja hrana za odrasle pse (oznaka Adult)

– Pasja hrana za prekomerno težke pse (oznaka Light)

– Pasja hrana za starejše pse (Mature)

Vse okuse hrane za pse Exclusion Mediterraneo Noble Grain dobite tudi v naših trgovinah po Sloveniji ZOO Slonček. Vabljeni!

Vas zanima še več o hrani za pse? Predstavljamo prednosti pasje hrane Exclusion Mediterraneo Noble Grain.

Preberite še o: Kvalitetna pasja hrana priznanih blagovnih znamk na slovenskem tržišču.

Psi Hrana za pse

Pusti komentar

Nazaj
Suha pasja hrana Golosi – VODIČ
Naprej
Mačja meta – kako deluje na mačke?