Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Exclusion MAČKE

Prikaz vseh 11 rezultatov

Exclusion MAČKE je skupna oznaka za mačje hrane priznane italijanske blagovne znamke. Družinsko podjetje Dorado je razvilo mačjo hrano z mediteranskimi super živili in ji nadelo oznako Mediterraneo Noble Grain – Monoprotein Exclusion Cat Food.

Monoproteinska hrana za mačke (suha in mokra)

Mediterraneo Noble Grain je linija mačje hrane z monoproteinsko formulo in vsebuje en vir živalskih beljakovin in riž. Suha mačja hrana je na voljo v dveh različicah:

  1. Vir beljakovin – piščanec:
  2. Vir beljakovin – tuna:
  3. Vir beljakovin – govedina:

Mokra hrana za mačke Exclusion v pločevinkah je na voljo v različnih okusih:

Hrana za mačke z enim virom beljakovin

Exclusion za mačke iz linije Mediterraneo z monoproteinsko formulo Noble Grain je uravnotežena hrana za vse mačke, ki ima posebno odliko. Mačja hrana je sestavljena iz enega samega vira dehidriranih živalskih beljakovin. Monoproteinska formula dovoljuje eno vrsto visoko kakovostne beljakovine, hkrati pa uporabi tudi žlahtno žito – riž. Mačja hrana ne vsebuje niti piščančje maščobe, ne pšenice, ne soje in ne koruze!

Kako suha hrana za mačke vpliva na zdravje sečil?

Mačke imajo ob uživanju suhe hrane pogosto težave s sečili, saj po naravi niso nagnjene k pitju večjih količin vode. Hrane za mačke Exclusion so iz tega razloga zasnovane tako, da mački pomagajo ohranjati zdravje sečil. Seveda pa morajo imeti mačke vedno na voljo svežo pitno vodo! Tako mokra kot tudi suha mačja hrana je obogatena z naravnimi antioksidanti iz mediteranskega področja. Kot odlični so se izkazali granatno jabolko, robide, maline in borovnice. Ta nabor naravnih antioksidantov nevtralizira proste radikale in pomaga zaščititi telo mačk pred oksidativnimi poškodbami.

Kaj pomeni oznaka hairball control pri mačji hrani?

Da je mačja hrana tudi lažje prebavljiva, je pomembo, da vsebuje sestavine, ki preprečujejo nastanek kepic dlak. Mačja hrana Exclusion ima dodan psyllium, ki pomaga preprečevati nastanek kroglic dlak. Je tudi vir dragocenih vlaknin, ki pomagajo mačkam pri težavah s prebavo, med sestavine pa je dodana še lignoceluloza. Za zdravo prebavo skrbita tudi FOS in MOS, ki pomagata uravnotežiti črevesni mikrobiom in poskrbita za urejeno prebavo mačk.

Kakšno hrano ponuditi mački, da bo imela sijoč kožuh?

Mačje hrane se izredno razlikujejo po sestavi. Kako sijoč kožuh bo imela mačka, pa je odvisno od kakovosti dodatkov v hrani. Lososovo olje je znano po tem, da pripomore k izboljšanju zdravja kože mačk in hkrati poskrbi za lesk mačje dlake. Tako bo vaša mačka ne le lepa, pač pa tudi zdrava!

Exclusion MAČKE: Preizkusite hrano za mačke Exclusion!

Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho mačjo hrano blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici.