Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Novo v trgovini je posebna rubrika z naborom izdelkov, ki smo jih šele pred kratkim postavili na naše poličke. To so izdelki, za katere menimo, da bodo zanimali naše stranke ali stranke po njih povprašujejo. V želji, da bo za vaše ljubljenčke zagotovili vse potrebno za njihovo popolno zadovoljstvo! In da bo tudi vaše zadovoljstvo popolno, nove izdelke iz naše ponudbe kar se da hitro naša dostavna služba dostavi na vaš dom.

Nazaj na PONUDBA SPLETNE TRGOVINE ZA MALE ŽIVALI =>

Trgovina za pse, mačke, glodavce, ptice – petshop

Spletna trgovina za male živali na tej posebni strani predstavlja izdelke za pse, mačke in druge male živali, ki jih stranke želijo videti na policah in jih priporočajo tudi vam. Na naših spletnih policah je tako zbrana kvalitetna pasja hrana in oprema za psekvalitetna mačja hrana in oprema za mačke ter hrana in oprema za glodavcepticeribe in plazilce ter druge male živali. Izdelki, ki jih priporočajo skrbniki malih živali, so tudi med najbolje prodajanimi izdelki za male živali. Zato smo novostim namenili posebno spletno stran, kjer so zbrane na enem mestu za boljšo preglednost! Veseli bomo, če boste tudi vi podali in nam sporočili svoje mnenje o novih izdelkih ali pa nam sporočili vaše želje.

Specializirana trgovina za male živali

Izdelki, po katerih povprašujete in se nam zdijo pomembni, bodo objavljeni kot novost v spletni trgovini. V tem seznamu ‘Novo v trgovini’ in prav gotovo bodo kmalu uvrščeni med top izdelki za male živali! Če menite, da na seznamu izbranih novih izdelkov za male živali manjka še kakšen izdelek, nam pišite na metka@zazivali.si. Podajte predlog, da izdelek uvrstimo na seznam novosti za pse, mačke in druge male živali!

V kolikor bi si želeli izdelke ogledati v živo, vas vabimo v naše poslovalnice po Sloveniji – ZOO Slonček.


Naša spletna trgovina je ponudnik priznanih blagovnih znamk hrane za pse in mačke ter kakovostne opreme za male živali.