Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

MONOPROTEIN hrana za pse

Prikazovanje 1–21 od 40 rezultatov

MONOPROTEIN hrana za pse je pasja hrana, ki ima en vir proteinov (mono-ena protein-beljakovine) in jo lahko poimenujemo tudi mono-beljakovinska hrana za pse.

Monoprotein hrana za pse

V sestavi hran za pse z oznako MONO PROTEIN je samo ena vrsta beljakovin – navadno iz mesa. Lahko je to meso piščanca, govedine, jagnjetine, zajca, rib ipd.

Kdaj se psu priporoča monoproteinska hrana?

Hrana z enim virom proteinov se priporoča psom s težavami:

  • intoleranca na točno določene sestavine v pasji hrani,
  • sum na pojav alergij pri psih, ki se kaže kot srbečica na koži, izpadanje pasje dlake ipd.,
  • dokazana alergija pri psu na točno določene sestavine v pasjih hranah.

Mono-beljakovinska hrana je tako namenjena ljubljenčkom z alergijami in intolerancami.

Kako monoproteinska pasja hrana lahko pomaga?

  1. Ob uživanju monoproteinske hrane se pri psih zmanjša tveganje za pojav alergij. Pri psih, kjer so že razvite intolerance na določene sestavine v hrani, se ob izločitvi teh sestavin stanje izboljša.
  2. Monoproteinska hrana pomaga psom, ki imajo občutljivo prebavo. Ker je v hrani le izbrano število sestavin, jih pes lažje prebavi. Ob tem ne trpi kakovost hranil, saj so v monoproteinskih hranah vse potrebne hranilne snovi za zdravje in dobro počutje psa.
  3. Psom lahko ponudimo tako suho kot tudi mokro monoproteinsko hrano. Monoproteinska suha hrana ali monoproteinska mokra hrana v naši trgovini sta iz nabora kakovostnih hran, zato ni bojazni, da bi imel pes težave zaradi dolgotrajnega uživanja mokre hrane iz pločevinke.

Več informacij o monoproteinskih hranah iz živalskega bloga

Še več informacij o monoproteinskih hranah si lahko preberete na našem živalskem blogu v prispevku: Monoproteinska hrana za pse – zakaj jo izbrati?