Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Ponudba spletne trgovine za male živali je sestavljena z mislijo na potrebe vaših hišnih ljubljenčkov. Izdelki, ki jih ponujamo, so dostavljivi znotraj meja Republike Slovenije.

V naši spletni trgovini za male živali je za vas izbrana le kakovostna pasja hrana in oprema za pse, mačja hrana in oprema za mačke ter hrana in oprema za glodavce, ptice, ribe in plazilce ter druge male živali. Na slovenskem tržišču smo kot ponudnik kvalitetnih izdelkov za male živali prisotni že vrsto let. Naša ponudba obsega izdelke iz dveh glavnih področij – hrana in oprema za male živali. Razdelili smo jo glede na skupine malih živali – psi, mačke, glodavci, ptice, akvaristika in teraristika ter dodali darilne bone:

Tu smo za vas z vedno svežo in ugodno ponudbo izdelkov iz sveta malih živali. Naši evropski dobavitelji skrbijo za to, da je naša ponudba vedno v trendu, mi pa poskrbimo, da so izdelki iz naših spletnih poličk čim prej pri vas.