Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Trgovina

Prikazovanje 1–21 od 1634 rezultatov

Trgovina za male živali ZaZivali.si je spletna trgovina za hišne živali s kakovostno ponudbo izdelkov za pse, mačke, glodavce, ptice in številne druge male živali. Na slovenskem tržišču smo kot petshop prisotni že od leta 2004. Od leta 2010 intenzivno delamo na razvoju spletne prodaje izdelkov za hišne ljubljenčke.

Naša ponudba obsega izdelke iz dveh glavnih področij – hrana in oprema za male živali (ponudba). Trudimo se svetovati vam, strankam in vam pomagati izbrati kar najboljše za vaše ljubljenčke. Naša trgovina pa skuša redno dopolnjevati ponudbo novih izdelkov, ki jih slovensko tržišče še nima ali pa so novost v naši ponudbi. Pri izboru izdelkov, ki jih ponujamo v spletni trgovini, pa smo kritični. Želimo, da imajo vaše male živali na voljo le kvalitetne izdelke zanesljivih evropskih dobaviteljev! Seveda skrbimo, da so vedno na voljo tudi številni izdelki za male živali v akciji. Ti izdelki so prijazni za vaš žep.

Trgovina za male živali – skupine izdelkov glede na posebne oznake

PSI
PSI

Pasja trgovina – izdelki in hrana za pse glede na starost psa in velikost pasme

Izdelki za pse v naši trgovini so označeni glede na starost ali velikost psov. V pomoč naj vam bodo povezave. Na njih so zbrani točno določeni izdelki za mladiče, starejše pse ali odrasle pse glede na velikost posameznih pasem:

Izdelki za pse glede na najljubši okus

Pasja hrana pa se razlikuje tudi glede na okuse različnih vrst mesa, ki jih pasji briketi vsebujejo. Da boste lažje poiskali želeni okus pasje hrane, vam svetujemo, da si pomagate z iskalnikom po naši spletni strani. V iskalnik po strani vtipkajte besedo – piščanec, jagnjetina, svinjina, tuna, losos, riba, zajec ipd. in med rezultati se bodo prikazale hrane s temi sestavinami.

MAČKE
MAČKE

Izdelki za mačke glede na starostno obdobje

Tudi izdelkom za mačke smo namenili posebne oznake, ki naj vas preko linkov vodijo do izbranih izdelkov za muce:

Izdelki za pse in mačke glede na potrebe

Izdelki v trgovini za male živali so označeni v skupine še glede na različne situacije ali posebne potrebe, ki jih imajo živali in njihovi skrbniki:

 • Potovanje malih živali: Vse za prevoz malih živali na enem mestu. Od transporterjev in kletk za avto ter letalo ali vlak, oprsnice za avtomobile, mreže za avto in druga drobna oprema, ki jo potrebujete na poti s psom.
 • Okrevanje malih živali: Izdelki za pomoč pri okrevanju živali po operaciji, poškodbi, bolezni ali v primeru posebnih potreb malih živali.

Dodali smo tudi pomembna področja iz življenja mačk in psov, ki skrbnikom olajšajo nakup izdelkov za male živali v naslednjih sklopih:

 • Za pse:
  • Šolanje psa: Izdelki za šolanje psov, ki vam bodo pomagali pri vzgoji psov doma in v pasji šoli.
  • Pasji zobje: Izdelki za zdrave pasje zobe, čiščenje, nego in ohranjanje zdravja pasje ustne votline.
 • Za mačke:
  • Mačje vedenje: Izdelki za mačke, ki spodbujajo mačke k lepšemu vedenju ali odpravljajo problematično vedenje mačk. Če vaša mačka praska pohištvo, potrebuje zanimiv mačji praskalnik. Če se vaša mačka se neprimerno obnaša, potrebuje mačje igrače z mačjo meto.
  • Mačje stranišče: Izdelki, ki jih potrebuje mačka za opravljanje male in velike potrebe. Znano je namreč, da so mačke izredno čiste živali in imajo rade čist wc za mačke.

Posebno poglavje v spletni trgovini za hišne ljubljenčke pa je naš butik za male živali

 • Butični izdelki za male živali: posebni izdelki za pse, mačke in druge male živali, ki so bodisi izdelani po meri ali pa spadajo v posebno ponudbo izdelkov za hišne ljubljenčke. Lahko jih označimo kot unikatni izdelki za pse in mačke, saj so izjemni v svojih lastnostih.

Pasja trgovina in trgovina za mačke

Vse izdelke iz ponudbe naše spletne trgovine si lahko ogledate v naših trgovinah po Sloveniji – vabljeni v trgovine ZOO Slonček.

Na naši spletni strani najdete različne prispevke o malih živalih, nasvete o vzgoji in oskrbi hišnih živali ter izdelke, ki vam lahko olajšajo vsakdan. V spletni trgovini za male živali ponujamo izdelke za pse, mačke, glodavce, ptice ter vse za akvaristiko in teraristiko. Naj vam bodo pri izbiri izdelkov v pomoč naši nasveti. V nadaljevanju pa so predstavljeni vsi izdelki v trgovini.