Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Kode s popusti so tu za vas, cenjene stranke! Obiskovalce spletne trgovine za male živali www.zazivali.si radi razvajamo, zato na tej strani objavljamo posebne kode s popusti. S posamezno kodo, ki jo objavimo na tej strani, lahko izkoristite popust pri nakupu v spletni trgovini za male živali. Popusti veljajo za izdelke – hrana za pse, oprema za pse ali mačke ali za nakup mačje hrane ter hrane in opreme za druge male živali.

Kode s popusti – kako uveljaviti kodo?

V košarici boste našli posebno formo ‘Koda kupona’, kamor vpišete kodo aktualnega popusta. S klikom na ‘Unovči kupon’ se bo od zneska v košarici odštel odstotek popusta.

 

Aktualna koda: ZAZIVALI7

S to kodo lahko koristite popust v višini 7% ob nakupu izdelkov v naši spletni trgovini za male živali. Popust velja za izdelke iz redne prodaje. Kodo ZAZIVALI7 vpišite v košarici – v polje ‘Koda kupona’.
Opomba! Kupona ‘zazivali7’ ne morete koristiti v istem naročilu z ostalimi kuponi, ki so navedeni na tej strani! Koda se ne upošteva za naslednje izdelke: monoproteinska hrana za pse in mačke Exclusion in suha pasja hrana Golosi, ker za te skupine izdelkov pasje hrane potekajo druge aktivnosti! Koda ne velja za izdelke z oznako dietna hrana za pse in mačke.

Aktualna koda: HRANA10 – monoproteinska pasja hrana Exclusion in hrana za mačke

S to kodo lahko koristite popust v višini 10% ob nakupu suhe pasje hrane blagovne znamke Exclusion in suhe hrane za mačke v naši spletni trgovini za male živali. Popust ne velja za nakup ostalih blagovnih znamk in za izdelke v akciji in z drugimi ugodnostmi. Kodo HRANA10 vpišite v košarici – v polje ‘Koda kupona’.
Opomba: Kupona ‘hrana10’ ne morete koristiti v istem naročilu z ostalimi kuponi, ker je ob nakupu mogoče koristiti samo eno kodo za popust.

Mokra hrana Exclusion HYPO ALLERGENIC – AKCIJA 10+1gratis – Exclusion Monoprotein Hypo Allergenic Adult All Breeds mokra hipoalergena hrana za pse z divjačino in krompirjem v pločevinki – za ceno 10 dobite 11 pločevink!

Prijazni paketi za vaš žep – suha pasja hrana Golosi

Popust v višini 5% smo pripravili v okviru aktivnosti Prijazni paketi za vaš žep. Ob nakupu 2 velikih vreč pasje hrane Golosi vam pripada za 5% ugodnejša cena in brezplačna dostava! Ugodnost koristite tako, da:

  1. V spletni trgovini poiščete želeni okus suhe pasje hrane Golosi.
  2. V spustnem seznamu zavihka ‘Teža’ izberite možnost: 2 x 12kg & gratis dostava.
  3. S klikom na gumb ‘Dodaj v košarico’ je vaša ugodnost že obračunana!
  4. V košarici s klikom ‘Nadaljuj na blagajno’ zaključite nakup po vnosu vaših podatkov in Kupite sedaj. 

Kod s popusti ni mogoče uveljaviti pri nakupu izdelkov z akcijskimi cenami. Vabljeni na stran z IZDELKI V AKCIJI.

Kode s popusti veljajo samo za nakupe v spletni trgovini in ne veljajo v naših fizičnih trgovinah po Sloveniji ZOO Slonček.