Dobrodošli v trgovini s hrano in opremo za male živali.
(0 izdelkov) - 0,00 €

V vaši košarici nimate izdelkov.

section

Kode s popusti

Obiskovalce spletne trgovine za male živali www.zazivali.si radi razvajamo, zato na tej strani objavljamo posebne kode s popusti. S posamezno kodo, ki jo objavimo na tej strani ob nakupu pasje hrane, opreme za pse ali mačke ali za nakup mačje hrane ter hrane in opreme za druge male živali lahko izkoristite popust pri nakupu v spletni trgovini.

Kako uveljaviti kodo?
V košarici boste našli posebno formo 'Kuponi s popusti', kamor vpišete kodo popusta in s klikom na 'Uveljavi kupon' se bo od zneska v košarici odštel odstotek popusta.

 

Vikend popusti na hrano za pse: VIKEND10
Ob izbranih vikendih vas razveseljujemo z 10-odstotnim popustom na pasje hrane v spletni trgovini www.zazivali.si. V košarici izpolnite polje 'Kuponi s popusti' s kodo => VIKEND10 <= Izdelki, med katerimi lahko izbirate so objavljeni tukaj. Vikend popust na hrano za pse 10 % velja od petka do vključno nedelje - datume, ko lahko popust izkoristite, objavimo na Facebooku in Instagramu. Popust 10 % ne velja za pasje hrane, ki so že v akciji, in na pasje hrane z že znižano ceno!

Aktualna koda s popustom: ZAZIVALI10
S to kodo lahko koristite popust v višini 10% ob nakupu v naši spletni trgovini za male živali - popust velja za hrano in opremo iz redne prodaje, koda ne velja za nakup akcijskih izdelkov in izdelkov z znižano ceno. Kodo ZAZIVALI10 vpišite v košarici - v polje 'Kuponi s popusti'.