Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Exclusion PSI

Prikazovanje 1–21 od 34 rezultatov

Exclusion PSI je skupna oznaka za pasje hrane priznane italijanske blagovne znamke. Družinsko podjetje Dorado je razvilo pasje hrane, ki vključujejo dve različni liniji hran:

  • Mediterraneo Noble Grain – Monoprotein
  • Ancestral – Low Grain
PSI
PSI

Monoproteinska hrana za pse (suha in mokra)

Mediterraneo Noble Grain je linija pasje hrane z monoproteinsko formulo in vsebuje en vir živalskih beljakovin in riž. Priporočamo jo glede na odziv naših strank. Povratne informacije strank lahko združimo v povzetek, da imajo psi hrano radi, skrbniki pa opažajo izboljšanje kvalitete dlake!

Suha hrana za pse je na voljo v štirih različicah:

  1. Vir beljakovin – piščanec:
  2. Vir beljakovin – govedina:
  3. Vir beljakovin – jagnjetina:
  4. Vir beljakovin – tuna:

Mokra hrana za pse v pločevinkah je na voljo v različnih okusih:

Low grain pasja hrana Exclusion Ancestral

Linija Exclusion Ancestral je low grain pasja hrana (hrana z malo žitaricami). Uravnotežena pasja hrana z visokim odstotkom dehidriranih sestavin živalskega izvora, ima nizko vsebnost žit, je brez glutena in brez kemičnih antioksidantov. V pasji hrani je uporabljeno dehidrirano meso – pridobljeno je iz svežega mesa s posebnim postopkom priprave, v katerem se izloči več kot 80% vode. To pomeni, da je v sestavi na koncu večja koncentracija hranil. Hrana za pse ima dodano zelenjavo in sadje, kelatne minerale in probiotike ter lososovo olje. Je brez umetnih konzervansov in ni testirana na živalih.

Suha hrana za pse Exclusion Ancestral je na voljo v dveh različnih okusih:

Sestava hrane za pse je prilagojena potrebam srednje velikih (medium breed) in velikih pasem (large breed) ter primerna za pse od 12 meseca naprej do starosti 7 let.

Exclusion PSI: Preizkusite suho hrano za pse Exclusion!

Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho pasjo hrano blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici.