Uporabite kupon za 10% popust ZAZIVALI10. Kupon lahko vnovčite v košarici.

Shopping cart
0,00€

Dostava naročil v trgovini za male živali ZaZivali.si traja od 2 do 6 delovnih dni. Naročene izdelke pošiljamo s hitro pošto. Račun lahko plačate po predračunu, preko PayPal-a ali po povzetju.

Naročila gredo v dostavo še isti dan in so predvidoma pri vas že naslednji dan, če je:
1.
naročilo oddano do 13. ure,
2. naročilo z izbranim plačilom neposredne bančne transakcije ali PayPal-a plačano do 13. ure (ne velja za naročila z izbranim naročilom plačila po povzetju),
3. naročilo z izdelki, ki so na zalogi v trgovini, skladišču.

Dostava – cenik dostave blaga:

  • 0 € prevzem v eni od naših poslovalnic: Medvode, Brežice, Krško – zemljevid poslovalnic ZOO SLONČEK (v naročilu pod OPOMBE navedite lokacijo poslovalnice)
  • 0 € po predhodnem dogovoru je možen prevzem na sedežu podjetja: Trzin (v naročilu pod OPOMBE navedite ‘Prevzem v Trzinu’)
  • 0 € če vrednost naročenega blaga preseže 34,99 €
  • 3,80 € v primeru, da vrednost blaga ne presega 34,99 €

V primeru, da bomo dostavo izvršili na kateri koli drug način, vas o tem obvestimo.

V običajnih okoliščinah hitra pošta dostavi paket z izdelki vašega naročila naslednji dan po tem, ko je bil paket oddan v dostavo iz naše trgovine. Upoštevajte, da lahko pride do podaljšanja dostavnega roka v času praznikov. Čas dostave se lahko podaljša tudi v izrednih razmerah – zaradi vremenskih nevšečnosti, okvar ali višje sile, na katere kot trgovina nimamo vpliva.

V primeru težav nas obvestite po telefonu 040 452 012 ali na elektronski naslov info@zazivali.si.