Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Dostava naročil v trgovini za male živali ZaZivali.si traja od 2 do 6 delovnih dni. Naročene izdelke pošiljamo s hitro pošto v vse kraje v Sloveniji.

Račun za naročene izdelke lahko plačate:

  • po predračunu (na elektronsko pošto, ki jo navedete v naročilu, se pošlje podatke za plačilo),
  • preko PayPal-a,
  • s kreditno kartico ali
  • po povzetju (dodatno se obračuna provizija hitre pošte DPD v vrednosti 1 €),
  • ob osebnem prevzemu je možno tudi gotovinsko plačilo.

Naročila gredo v dostavo še isti dan in so predvidoma pri vas že naslednji dan, če je:
1.
naročilo oddano do 13. ure,
2. naročilo z izbranim plačilom neposredne bančne transakcije ali PayPal-a & kreditne kartice plačano do 13. ure (ne velja za naročila z izbranim naročilom plačila po povzetju),
3. naročilo z izdelki, ki so na zalogi v trgovini, skladišču.

Dostavna služba pobira pakete od ponedeljka do petka, vikend naročila pobira ob ponedeljkih.

Dostava – trgovina za male živali

Cenik dostave blaga po Sloveniji za naročene izdelke iz trgovine za pse, mačke, glodavce, ptice in vse druge male živali.

  • Brezplačna dostava – ko vrednost naročenega blaga v naročilu preseže 34,99 €, vam izdelke pošljemo brezplačno na vaš naslov.
  • Strošek dostave je 3,80 € v primeru, ko vrednost blaga ne presega 34,99 €.

Osebni prevzem na različnih lokacijah:

  • Osebni prevzem v trgovinah ZOO Slonček: Dostave vam ne bomo zaračunali, če se odločite prevzeti naročene izdelke v eni od naših poslovalnic: Medvode, Brežice, Krško – zemljevid poslovalnic ZOO SLONČEK (v košarici izberite lokacijo poslovalnice).
  • Osebni prevzem na sedežu podjetja v Trzinu med 16. in 19. uro, v dopoldanskih urah po dogovoru: Po predhodnem dogovoru je možen prevzem naročenih izdelkov na sedežu podjetja na lokaciji Trzin (pisarne). V košarici izberite možnost prevzema na sedežu podjetja in poslali vam bomo sporočilo, ko bodo izdelki prepeljani iz skladišča in pripravljeni na prevzem. POZOR: Na sedežu podjetja je mogoče naročene izdelke plačati samo z gotovino! Lahko pa predhodno plačate izdelke preko neposredne bančne transakcije, s kreditno kartico ali preko PayPal-a in v opombo napišete, da boste izdelke prevzeli v Trzinu. Ko bodo izdelki na voljo za prevzem, vas bomo o tem obvestili preko elektronske pošte, ki ste jo navedli v naročilu. Za dan in uro želenega prevzema nas lahko tudi pokličete na 040 452 012. Naročilo na prevzemnem mestu počaka 10 dni (po dogovoru dlje, do dogovorjenega termina prevzema).
  • Dostavna služba pobira pakete od ponedeljka do petka, vikend naročila pobira ob ponedeljkih. V času dopustov in praznikov se lahko dostavni rok izdelkov na izbrano lokacijo podaljša!

V primeru, da bomo dostavo izvršili na kateri koli drug način, vas o tem obvestimo.

V običajnih okoliščinah hitra pošta dostavi paket z izdelki vašega naročila naslednji dan po tem, ko je bil paket oddan v dostavo iz naše trgovine. Upoštevajte, da lahko pride do podaljšanja dostavnega roka v času praznikov. Čas dostave se lahko podaljša tudi v izrednih razmerah – zaradi vremenskih nevšečnosti, okvar ali višje sile, na katere kot trgovina nimamo vpliva.

V primeru težav nas obvestite po telefonu 040 452 012 ali na elektronski naslov info@zazivali.si.