Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Priporočamo za vas je posebna rubrika ‘prodajne uspešnice’ in ‘prodajni hiti’ – izdelki s priporočili zadovoljnih strank. To so stranke, ki so bile z nakupom v naši spletni trgovini zadovoljne. In se vračajo po nakupih, izdelke pa jim kar se da hitro dostavi na dom naša dostavna služba.

Še posebej priporočamo

Spletna trgovina za male živali na tej posebni strani predstavlja izdelke za pse, mačke in druge male živali, ki jih stranke najraje kupujejo in jih priporočajo tudi vam. Na naših spletnih policah je tako zbrana kvalitetna pasja hrana in oprema za pse, kvalitetna mačja hrana in oprema za mačke ter hrana in oprema za glodavce, ptice, ribe in plazilce ter druge male živali. Izdelki, ki jih priporočajo skrbniki malih živali, so tudi med najbolje prodajanimi izdelki za male živali. Zato smo jim namenili posebno spletno stran, kjer so zbrane na enem mestu! Veseli bomo, če boste tudi vi podali in nam sporočili svoje mnenje o kupljenih izdelkih.

Hrana za pse Exclusion
Monoproteinska hrana za pse Exclusion Mediterraneo Noble Grain – kvalitetna hrana po odlični ceni!

Izdelki, s katerimi ste zadovoljni, bodo objavljeni v tem seznamu ‘Priporočamo za vas’ med top izdelki za male živali! Če menite, da na seznamu izbranih top izdelkov za male živali manjka še kakšen izdelek, nam pišite na metka@zazivali.si in podajte predlog, da izdelek uvrstimo na seznam najboljših izdelkov za pse, mačke in druge male živali!

V kolikor bi si želeli izdelke ogledati v živo, vas vabimo v naše poslovalnice po Sloveniji – ZOO Slonček.


Naša spletna trgovina je ponudnik priznanih blagovnih znamk hrane za pse in mačke ter kakovostne opreme za male živali.